5 Moduri De Prevenire A Anxietății

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Când te lupți cu anxietatea, îți poți prelua cu ușurință rutina zilnică. Este ceva care este în mod constant în mintea ta, și dacă ești destul de norocos să nu te gândești la asta, corpul tău probabil arată semne de asta. Este un mare sentiment de ușurare atunci când găsiți o modalitate de a preveni sau de a distrage anxietatea de la preluarea pentru o zi, așa că am pus împreună câteva sfaturi pentru a vă ajuta să faceți acest lucru.

credit: Unsplash

Meditează

Întorcând o muzică lentă, relaxantă, făcând o muncă de respirație și gândindu-vă în mod conștient despre corpul tău, poți face multe pentru a elimina anxietatea din minte. O mulțime de oameni cu anxietate ar putea crede că nu au răbdarea sau capacitatea de a medita pentru că nu pot sta mai mult decât câteva minute, dar promitem, încercați și nu veți regreta absolut nimic. (Uita-te: cum să începi meditația)

Obțineți suficient somn

În general, pentru o sănătate optimă, trebuie să încercați să obțineți cel puțin șapte ore și jumătate de somn pe noapte. Pentru anxietate, totuși, somnul poate fi dificil deoarece poate fi atât de greu să adormi, dar pe de altă parte, lipsa somnului poate provoca anxietate. Acesta este locul unde meditația și activitatea de respirație intră în joc - trebuie să exersați aceste lucruri pentru a vă ajuta să dormiți și, sperăm, să vă împiedicați mai multă anxietate.

Exercițiu

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care cineva cu anxietate îl poate face este să exercite in mod regulat. Consolidarea antrenamentelor cardiovasculare poate ajuta la eliberarea endorfinelor care reduc anxietatea. Ați avut vreodată un antrenament minunat și chiar după ce ați simțit răcirea? Asta e endorfinele corpului tău la locul de muncă. Gandeste-te la activitati care iti taie cu adevarat ritmul cardiac ca drumetia, inotul si alergatul.

Evitati cafeina

Acest lucru ar putea avea iubitori de cafea plini de anxietate in toata lumea incalcind lacrimile, dar adevarul este ca cafeina exacerbeaza efectele anxietății. Cafeina este făcută pentru a face oamenii să se simtă energizați și pompați, astfel încât să-l limitați în zilele deosebit de neliniștite.

Faceți o pauză

Relaxarea poate face multe pentru minte, deci luarea unei pauze de la coaja zilnică poate face minuni prevenirea anxietății. O mulțime de oameni vor face o pauză până când vor simți că anxietatea lor a ajuns la cap. Pentru a evita să ajungeți la acest punct, faceți-vă pauze zilnice, săptămânale și lunare care vă permit să vă simțiți rejuvenați.

Pin