La Domiciliu Spa Lista De Verificare

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Aduceți relaxarea și răsfățarea unui spa la domiciliu prin găzduirea unei petreceri spa sau bucurându-vă de tratamentele unui spa. Cu preparatele, tratamentele și consumabilele potrivite, puteți avea experiența unui spa în confortul casei dvs. și pentru o fracțiune din preț

Acordați manichiură și pedichiură prietenilor dvs.

Preparate

Alegeți un spațiu gol în casa dvs. pentru un spa, cum ar fi un living sau dormitor. Decideți ce stații doriți să oferiți și faceți o listă a ceea ce veți avea nevoie pentru fiecare stație. Stațiunile pot include manichiură, facială sau masaj. Asigurați-vă că aveți la dispoziție o mulțime de prosoape și o cârpă pentru față. Înființați camera de spa cu lumanari parfumate, apă strălucitoare cu felii de fructe și gustări.

Manichiură și pedichiură

Manichiura se face cel mai bine pe o masă, cum ar fi o masă laterală sau o masă de cafea. Stația de pedichiură poate fi amenajată lângă o canapea sau un scaun confortabil pentru persoana care primește pedichiura să se bucure de o mică relaxare. Elementele de care aveți nevoie pentru posturile de manichiură și pedichiură sunt un bol de dimensiuni medii, cremă de mâini, cremă de cuticul, bile de bumbac, cuticule, unghii, file de unghii, unghii și remover, prosoape de hârtie și un prosop de mână. Elemente suplimentare pentru pedichiura includ loțiune de picior, loțiune exfoliantă și piatră ponce.

Facials

Elementele de care aveți nevoie pentru a face facials sunt apă fiartă, îndepărtarea machiajului, curățarea pielii, prosoape, tampoane de bumbac, toner sau astringent, o masca facială și un hidratant. Pentru a oferi prietenului dvs. o facială, îndepărtați mai întâi întregul machiaj și utilizați un produs de curățare a pielii adecvat tipului de piele. Lasă-i să-și așeze capul cât mai aproape de un castron de apă clocotită, cum se simte confortabil cu un prosop deasupra capului și o lasă să stea cinci minute. Îndepărtați ușor fața și aplicați tonerul cu un tampon de bumbac pentru a curăța porii deschisi. Acum aplicati masca conform instructiunilor, clatiti-o cu apa calduta si aplicati hidratanta.

Masaje

Pentru o petrecere la domiciliu, faceti schimburi, dati si primiti spate, masaj umar si gat. Tot ce aveți nevoie pentru stația de masaj este un loc confortabil pentru a sta și o loțiune fără ulei. De asemenea, pot fi achiziționate loțiuni speciale de masaj de la magazine de frumusețe

Aromaterapie

Creați un loc liniștit în colțul spa-ului pentru o stație de aromaterapie și meditație. Livrările de care aveți nevoie pentru această stație sunt lumânări de aromaterapie, pernă mare sau pernă de podea, uleiuri aromaterapice sau loțiuni, precum și un CD player cu muzică de meditație, împreună cu căști pentru intimitate. Stația de meditație pentru aromoterapie ar trebui să fie pentru o singură persoană la un moment dat. Aprindeți lumânarea pentru aromoterapie și aplicați uleiurile sau loțiunile pe mâini, brațe și picioare. Stați confortabil pe pernă, puneți căștile și bucurați-vă de relaxare.

Pin