Sfaturi De Frumusețe Pentru A Vă Ușura Tonul De Piele În Două Zile

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

De-a lungul anilor, pielea se întunecă, mai ales ca urmare a soarelui. Zilele petrecute la plajă sau în exterior provoacă pielea noastră să freneleze și să vadă și aceste decolorări pot fi greu de acoperit cu machiaj. Din acest motiv, mulți oameni doresc să-și ușureze pielea. În timp ce acest lucru nu se poate face în doar două zile, este posibil să vă ușurați pielea prin utilizarea de remedii naturale și creme.

Credit: Stockbyte / Stockbyte / Getty Images Cremele naturale de albire pot face diferența. Pentru a vă ușura pielea, ar trebui să evitați lumina directă a soarelui la toate oportunitățile.

Pentru a vă ușura pielea, ar trebui să evitați lumina directă a soarelui la toate oportunitățile. De asemenea, trebuie să vă asigurați că în fiecare dimineață purtați o cremă de protecție solară sub machiaj. Alegeți unul care nu este gras și cel puțin 30+ SPF. Dacă trebuie să ieșiți afară pentru perioade lungi de timp, acoperiți cât mai mult pielea cu ajutorul pălăriilor și mânecilor lungi.

Cremă de Albire

: David Oxberry / Cream de Albire

Dermatolog

credit: Thinkstock / Comstock / Getty Images Dermatolog

O vizită la dermatolog va fi cea mai bună modalitate de a determina ce ar trebui pentru pielea ta. Un dermatolog vă poate prescrie o cremă de steroizi pentru față care este foarte eficientă pentru a vă lumina pielea și, în mod similar, vă recomandăm să vă rezervați o întâlnire pentru o coajă cutanată sau pentru un tratament cu laser.

credit: Burke / Triolo Produceri / Imagini de brand X / Getty Images Tratament la domiciliu

Faceți o mască naturală de mascare a feței gram, turmeric, suc de lămâie și lapte. Făina gram este făcută din pământ chana dal și este un ingredient comun în gătit indian. Această făină, precum și laptele și sucul de lamaie, conțin agenți naturali de înălbire. Pentru a face masca, combinati 2 linguri. de gram de făină și un vârf de tumeric într-un mic bol de amestecare. Se amestecă cu o mașină sau o furculiță până se amestecă bine. Apoi amestecați în 2 lingurițe. de lapte și trei picături de suc de lămâie. Se amestecă pentru a forma o pastă groasă, adăugând mai mult lapte, dacă este necesar. Aplicati pasta direct pe fata si gatul sau oriunde altundeva pe corpul pe care doriti sa il luminati. Lăsați amestecul să stea pe piele timp de cel puțin 15 minute și apoi clătiți bine cu apă caldă.

Generalități de sănătate a pielii

credit: Polka Dot Images / Polka Dot / Getty Images Pentru a vă păstra pielea la cele mai sănătoase, ar trebui asigurați-vă că beți multă apă pe parcursul zilei.

Pentru a vă păstra pielea la cel mai sanatos aspect, trebuie să vă asigurați întotdeauna că beți multă apă pe parcursul zilei. De asemenea, asigurați-vă că includeți o mulțime de legume verzi cu frunze în dieta dvs., precum și un echilibru sănătos de fructe și cereale și alimente care conțin omega 3. Luați în considerare investiția într-o tabletă cu ulei de pește, care vă ajută să mențineți pielea, părul și unghiile.

Pin