Cele Mai Bune Spaliere Spot Peste Margini

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Petele de culoare bruna de pe piele sunt adesea cauzate de radiatiile solare excesive si provoaca ani de frustrare in timp ce incercati sa gasiti ceva care sa scape de ele. Petele de pe piele, cunoscute și sub denumirea de hiper pigmentare, pot să nu dispară complet, dar mai multe produse de pe net pot lăsa pete și vă pot da mai multă încredere.

Exfolierea

Exfolierea pielii este importantă pentru păstrarea acesteia arătând curat și sănătos. Când aveți pete maronii datorate hiper pigmentării, exfolierea pielii în mod regulat poate ajuta la diminuarea efectelor acestei afecțiuni prin spălarea celulelor moarte ale pielii pe piele. Cu cât este mai sanatos pielea, cu atât veți avea mai puține șanse de a dezvolta pete maronii de pe urma daunelor provocate de soare sau de alte cauze.

Cremă de față

Cremă de față pentru lumină este disponibilă gratuit pe piele pentru a vă lumina pielea, pete pe piele. Căutați o cremă de față cu ingredientul hidrochinonă; acest lucru ajută la înălbirea și luminarea petelor maro de pe piele. Nu numai că petele maronii luminează, dar și alte imperfecțiuni de pe pielea pe care nu le place, cum ar fi pistrui. Permiteți-vă trei până la șase săptămâni pentru ca crema de față să aibă efect și să observe o diferență.

Creme de vârstă

Cremele de piele destinate vârstei de vârstă lucrează bine pe petele maro de hiperpigmentare, deoarece aceste creme conțin adesea multe ingrediente de luminat și de albire a pielii. Căutați o cremă pe bază de vârstă cu celazom, comacare sau agent hidrochinonă. Utilizați anunțurile de cremă pe bază de vârstă direcționate pe sticlă pentru pete de vârstă și pete maro asociate cu expunerea excesivă la soare de la bronzare sau bronzare.

Mască de casă

Faceți o mască de casă folosind ingrediente tipice, fără prescripție medicală, pentru a ușura și înălbati imperfecțiunile din piele, inclusiv pete maronii și alte probleme de pigmentare. Sucul de lămâie funcționează bine pentru luminarea tonului pielii. Se amestecă câteva bucăți de pătrunjel fiert și întărit și aproximativ cinci picături de suc de lămâie. Utilizați o minge de bumbac pentru a aplica această mască pe piele. Produsul poate fi lăsat pe fața dvs. până la data următoare când se spală - de preferință peste noapte.

Preventive

Majoritatea problemelor legate de pigmentarea pielii sunt rezultatul expunerii la soare. De fiecare dată când vă aflați la soare, vă expuneți pielea la radiațiile UV periculoase de la soare. În timp, acest lucru poate determina decolorare, hiperpigmentare și, mai grav, cancer de piele. Purtați întotdeauna protecție solară atunci când intenționați să fiți în aer liber, chiar și în lunile mai reci, când credeți că nu aveți niciun pericol de deteriorare a soarelui.

Pin