Pericolele Uleiului De Patchouli

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Patchouli este un ulei esențial dulce-mirositor distilat din frunzele unei plante tropicale. Frunzele și uleiul de plante de patchouli sunt folosite pentru o varietate de scopuri și sunt foarte populare în aromaterapia medicamentoasă. Patchouli nu este deosebit de caustic sau iritant, deoarece unele uleiuri esentiale pot fi, dar exista cateva riscuri potentiale legate de utilizarea de patchouli.

credit: sorsillo / iStock / GettyImages Pericolele uleiului de patchouli

[things_needed_1]

Reziduuri de pesticide

Patchouli este cultivat în principal în Caraibe și în alte regiuni tropicale în care reglementările agricole sunt limitate. Reziduurile de pesticide pot fi, prin urmare, prezente în uleiuri neorganice. Cumpărați numai produse patchouli organice dacă aceasta este o problemă

Copii

Mirosul dulce al uleiului de patchouli poate duce copiii să creadă că uleiul este suc. Curățați uleiul de patchouli rezidual dintr-un arzător de ulei atunci când nu îl utilizați, dacă copiii sunt în jur și păstrați recipientele de ulei de patchouli la îndemâna copiilor.

Persistență

Aroma uleiului de patchouli este neobișnuit de lungă. Utilizatorii trebuie să respecte persistența parfumului de patchouli dacă îl folosesc într-un spațiu împărțit cu alții.

Alergiile cutanate

Utilizatorii cu piele sensibilă sau alergii cunoscute ar trebui să folosească toate uleiurile esențiale cu prudență și să înceapă cu o aplicație de testare într- o cantitate mică de piele aflată în afara feței și gâtului

Aditivii petrolieri

Asigurați-vă că uleiurile esențiale nu conțin aditivi pe bază de petrol, deoarece aceștia eliberează gazele nocive atunci când sunt încălzite într-un arzător de ulei.

AromaterapiaFortele Organice

Pin