Diferența Dintre Alimentele Diavolului Și Tortul De Ciocolată Germană

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Tortul de ciocolată german și tortul alimentar al diavolului au multe diferențe. Unele dintre diferențele sunt tipul și dulceața ciocolatei utilizate, tipul de făină, numărul de ouă și cel mai vizibil, glazura cu care sunt acoperite. Devine tortul alimentar este mai puțin dulce și mai dens decât tortul de ciocolată german. Mulți oameni folosesc amestecul de tort de mâncare al lui Devil, acoperit cu glazură de ciocolată germană, pentru a face o versiune rapidă a tortului.

Veți realiza diferența dintre mâncarea diavolului și tortul de ciocolată germană într-o singură mușcătură. este făcută cu ciocolată dulce germană; diavolul este alcătuit din ciocolată neîndulcită. Ciocolata dulce germană este ciocolată întunecată cu zahăr, cu zahăr adăugat. Nu a venit din Germania, ci este numit după creatorul ciocolatei, Samuel German. Ciocolata neîndulcită utilizată în tortul alimentar al diavolului creează o prăjitură de ciocolată întunecată, amestecată cu aceeași cantitate de zahăr din tortul de ciocolată german. În esență, tortul de ciocolată germană este îndulcit dublu prin zahărul suplimentar din ciocolată plus adaosul de zahăr granulat.

Ouăle

Tortul de ciocolată german este mai fluier decât tortul alimentar al diavolului. Această fluență provine din folosirea de albusuri de ou bătut înainte ca acestea să fie adăugate în aluat. Ouăle sunt separate, gălbenușurile se introduc cu aluatul, apoi bilele biciuite sunt pliate ușor în aluat pentru a menține aerul în aluat, făcându-l un prăjit mai fluent. Tortul alimentar al lui Devil este un tort dens și umed, care utilizează, de obicei, una sau două ouă mai puțin decât tortul de ciocolată german. Ouăle se adaugă, fără a se separa, la zahăr pentru a porni aluatul.

Faina

Făina folosită în tortul de ciocolată germană este făină de tort, care ajută la fluctuația tortului. Versiunea tradițională a rețetei folosește făină de tort. Deși unele versiuni moderne necesită făină generală, făina de uz general nu ar trebui folosită pentru a face un tort de ciocolată german. Tortul alimentar al lui Devil utilizează făină de toate felurile pentru că ajută la densitatea umedă pe care o are tortul de mâncare al diavolului. Făina de tort este o măcinare mai fină a făinii care permite prăjiturilor să se ridice mai mult, oferind un tort mai fluios.

Icing

Tortul de mâncare al lui Devil poate avea gheață diferită și poate fi numit tort de mâncare diavolului. Nu este asociat cu tipul de glazură cu care este acoperit. Tortul de ciocolată german, pe de altă parte, este cunoscut pentru glazura cu aromă de caramel, dulce cu cocos și pecan. Ciocolata germana este atat de bine cunoscuta incat puteti sa faceti un tort alimentar al unui diavol, sa-l topiti cu tort de ciocolata germana si multi ar argumenta cu tine ca este un tort de ciocolata germana doar datorita glazurii

Pin