Cresterea Parului Gri

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Daca v-ati colorat parul gri de ani de zile, stiti bine rutina atingerii radacinilor sau recolorarea la fiecare 6 saptamani. Puteți decide periodic să opriți culoarea și să deveniți gri, doar pentru a vă pierde hotărârea atunci când aceste rădăcini încep să apară. În timp ce griul crește, puteți ușura tranziția și păstrați-vă părul sănătos și frumos.

Creșterea părului gri

Lăsați rădăcinile tale să crească

Lăsați rădăcinile voastre să crească la cel puțin un centimetru.

Așteptați până când culoarea naturală este de aproximativ 40 până la 50 de procente gri înainte de al lăsa să crească, apoi creșteți rădăcinile până la cel puțin un inch sau mai mult. Părul crește aproximativ 1/2 inch pe lună, astfel încât va trebui doar să vă demisionați pentru a avea un contrast între rădăcini cenușii și părul colorat pentru câteva luni. Purtați o pălărie sau bandană pentru a o ascunde. Sau pur și simplu veniți curat cu toată lumea prin faptul că sunteți greoi.

Lowlight

Este posibil să fiți tentați să utilizați o colorare semi-permanentă pe părul dvs., crezând că va dispărea în cele din urmă pentru a vă dezvălui griul gros. Problema este că rădăcinile dvs. gri nu pot absorbi colorarea în același mod ca și părul tău colorat și veți rămâne blocat cu un contrast. O alegere mai bună este luminozitatea.
După ce ți-ai crescut rădăcinile cu un centimetru sau mai mult, ușurează-te în gri făcându-ți coafura să-ți lumineze părul. Lumina slabă este de obicei mai multe nuanțe mai închise decât culoarea naturală. Asemănând evidențierea, iluminarea se face de către un colorist de păr, care aplică culoarea în fire de păr și le împachetează în folie. Lumina slabă poate fi făcută, de asemenea, acasă sau într-un salon, prin pictarea firelor de păr cu culoare. Rezultatul este că unele fire de păr sunt colorate și unele de culoare gri, care sparg vizual linia dintre rădăcini și părul tău colorat anterior.

Cut și stil

După ce se luminează, tăierea părului îți va elimina părul colorat și să vă dau un lift mic. S-ar putea să doriți, de asemenea, să luminați din nou pentru a menține culoarea gri și veche amestecată. Luați în mod regulat o tăietură pentru a vă menține aspectul. De fiecare dată când tăiați părul vechi colorat, vi se va aminti că faceți progrese spre creșterea în griul natural. În decurs de 6 luni până la un an, veți avea parte de sport de argint, sare și piper sau de păr alb și puteți lăsa luminile să crească.

Pin