Moda

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Costumul de bijuterii este perfect pentru a trage privirile impreuna si a crea afirmatii la moda. De la pietre la apariții de argint, protejarea bijuteriilor în avans este cheia. Puteți împiedica pietrele să se răcească și argintul și aurul să se freacă, aplicând un strat de protecție. Iată cum să faceți acest lucru.

Aplicați un strat de protecție pentru bijuterii de costume

Pasul 1

Știți cu ce fel de bijuterii aveți de-a face. Pentru piese personalizate care pot fi realizate din bile, acoperirea protectoare nu este de obicei necesară. Cu toate acestea, dacă aveți bijuterii cu pietre sau piese care sunt acoperite cu argint sau aur, este mai bine să aplicați un strat imediat după cumpărare.

Pasul 2

Pregătiți postul. Cel mai bine este să puneți bijuteria pe o suprafață plană în timp ce este întinsă. În cazul în care este necesar, aplicați întăritorul de unghii clar într-un recipient separat.

Pasul 3

Cu peria care a fost inclusă cu polish (sau cu o mică pensulă), începeți să aplicați un strat subțire numai lanțului. (Aceasta este cea mai importantă parte, deoarece este susceptibilă de a se strica.) Lăsați-o să stea 10 minute, apoi răsuciți lanțul și repetați pasul pentru cealaltă parte.

Pasul 4

Uitați-vă la carcasă , sau titularul, de pietre sau alte mărgele care sunt ținute în loc. Aplicați o cantitate mai generoasă în jurul acestor deținători, deoarece acestea tind să rănească chiar mai mult decât lanțul. Se lasă să stea 20 de minute. Acordați o atenție deosebită deschiderilor din interiorul carcasei, dar nu uitați să evitați pietrele.

Pasul 5

După ce toate seturile au fost uscate, eliminați orice exces cu un prosop de hârtie umedă. Nu utilizați niciodată un produs de îndepărtare a unghiilor în timpul acestui proces.

Pin