Cum Sa Faci Saramura Si Fum Bacon

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Baconul este un gust delicios pe care majoritatea dintre noi le place sa se bucure cu o masa de mic dejun. Deși baconul cumpărat de magazin poate fi delicios, vă recomandăm să vă faceți propriul dvs. șuncă la domiciliu folosind câteva materiale și instrumente de bază. O metodă de preparare a brânzei pregătește burta de porc pentru a deveni un produs din carne tratată și un proces de fumat dă slănină un gust hickory pe care îl puteți găsi adesea în baconul de produse alimentare. În plus, acest tip de produs din carne poate fi împărțit cu prietenii ca un cadou în jurul sărbătorilor.

Poți să faci bacon delicios folosind o tehnică de sablare și de fumat

Pasul 1

Creați o saramură pentru slănină. Se amestecă 2 galoane de apă cu 5 linguri. sare și 2 linguri. zahăr. Puteți adăuga alte arome pe care le doriți, cum ar fi ceapa, usturoiul, mierea, siropul de arțar sau piperul.

Pasul 2

Se toarnă brânza într-un recipient de plastic cu capac și se pune burta de porc în interior. Puneți capacul pe recipient și păstrați-l în frigider timp de patru zile.

Pasul 3

Îndepărtați burta de porc din salam și clătiți sub o robinet. Uscați carnea de porc cu prosoape de hârtie, apoi tăiați în felii subțiri, 1/4.

Pasul 4

Așezați așchii de fum peste arzatoarele fumătorului. Puneți discurile metalice pe arzătoare înapoi peste arzător, apoi puneți grătarul de grătar deasupra bazei fumătorului. Așezați fâșiile de porc afară, aglomerate, peste grătar.

Pasul 5

Așezați capacul fumătorului și aprindeți arzatoarele. Lăsați fumul timp de 30 de minute la o oră, apoi scoateți baconul. Puteți stoca baconul în frigider timp de o săptămână sau puteți îngheța timp de până la șase luni.

Pin