Cum Sa Alegi Culoarea Parului Meu Blonda Perfect

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Blonda este briza, luminoasa si plutitoare, dar nu este una de dimensiuni. Rafturile culoarului de frumusețe sunt stocate cu zeci de tonuri blonde pentru un motiv: blonda vine în arome de la nuanțe de platină strălucitoare la nuanțe subtile de miere și fiecare dintre aceste nuanțe flatter unele tonuri de piele mai bine decât altele. Părul complementar și tonul pielii ar putea să nu fie egale cu perfecțiunea instantanee, dar se întâmplă foarte mult pentru a face ca noua ta culoare să arate naturală.

credit: Jason Merritt / Getty Images Divertisment / Getty Images Gwen Stefani roci platină blonda cu lumină puternică și lumină caldă .

Fair Game

Dacă aveți o piele echilibrată, cu o subtilă rece - puteți spune dacă aveți un ton răcoros dacă ardeți ușor sau aveți vene albăstrui - puteți scoate fără efort strălucirea blondei platină , care vă dă un avantaj retro-chic. Platina pură aduce cu adevărat ochii albaștri, dar dacă doriți să o luați în jos, faceți platina mai subtilă, cu înălțimi blonde cremoase și lăcuite de aur. Pentru o vibrație mai regală, pielea echitabilă cu tonuri calde - definită prin bronzare ușoară și vene verzui - arată uimitoare cu părul blond deschis de culoare aurie, pe care unele vopsea dă "miere" sau "unt". Dacă preferi blândețe subtile și subtile, se întreabă pentru o piele echilibrată caldă și rece, mai ales atunci când este acoperită cu lumină rece.

Un mediu fericit

Cei cu un ton mediu de piele pot, de asemenea, să roșească blonda de platină , dar încorporând nuanțe de tonuri de cenușă, nuanța albă cade puțin pentru acest ton de piele. Platina cu note de aur ușor se potrivește celor cu subtilități calde. Blondă de căpșuni cu tonuri diferite - de la miere la nisip - face pentru un aspect placut, fără griji, în timp ce blonda de miere întunecată vă permite să păstrați rădăcinile întunecate intacte, fără să vă faceți griji cu privire la retușuri; ambele aceste nuanțe se potrivesc cel mai bine tonurilor calde. Ambele tonuri de piele se răcește și se joacă foarte frumos cu balayage, tehnica de vopsire redusă pentru întreținere aplicată cu mâna liberă pentru a crea un aspect natural, moale.

Întuneric și Lumină

Nu vă temeți de blonda dacă aveți un ten mai întunecat. Începeți cu o bază brunetă care trece în blondă de miere. Dacă stilistul tău naște tranziția, poți să-l iei chiar și într-o nuanță de blonda pentru copii, cu evidențierea aspectului cu unt. Pielea de măsline răcoritoare se aprinde absolut cu părul blond de culoare aurie. Dacă aveți piele întunecată, cu un ton mai cald, lăsați rădăcinile întuneric sau vopsea-le maro și țintă pentru o combinație de tonuri de bej strălucitor și lumină de aur

Sfaturi universale

Indiferent de tonul pielii sau de umbra aleasă de blondă, întrebați întotdeauna colorantul dvs. pentru o combinație de nuanțe pentru a vă da părului mai multă dimensiune și pentru a evita aspectul excesiv. O culoare de bază, cu accente ușor mai ușoare și lumină slabă subțire, face pentru un aspect natural, vizual texturat. Dacă părul este întunecat în mod natural, mergeți treptat blond pentru a evita un coif portocaliu strălucitor. Începeți cu o nuanță mai închisă și treceți în blondă mai ușoară în cursul a trei sau patru ședințe de vopsire. Pentru femeile mature, blonda merge într-o șansă să îmbrățișezi gri; încorporează nuanțe de miere pentru a rupe griul într-un mod natural.

Pin