Cum Să Curățați Bijuterii Coral

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Bijuteria coral este extrem de fragilă, deoarece este făcută din resturile calcifiate ale animalelor microscopice. Poate fi lustruit într-o strălucire frumoasă și este adesea așezat într-un cadru pentru a proteja marginile piesei. Trebuie să fii extrem de atent la curățarea bijuteriilor de corali, astfel încât să nu zgâriați suprafața sau să vă purtați la coral în sine.

Bijuterii Coral are un aspect frumos și exotic și vine într-o varietate de nuanțe și culori. Pasul 1

Umeziți o cârpă moale cu apă caldă. Nu utilizați apă caldă deoarece temperaturile extreme, fie calde sau reci, pot deteriora coralul. Trebuie să înmuiați cârpa în apă caldă până când este saturată.

Pasul 2

Scoateți cârpa. Asigurați-vă că țesătura este abia umedă. În acest timp, va fi probabil doar puțin cald, ceea ce este bine.

Pasul 3

Ștergeți ușor suprafețele bijuteriilor de corali. Nu curățați și nu apăsați pe coral deoarece puteți purta cu ușurință partea superioară lustruită și curățată excesiv. Este mai bine să curățați corali în mod regulat, dar nu agresiv, pentru a evita scârțâirea sau curățarea murdăriei.

Pasul 4

Evitați atingerea coralului cu orice agent de curățare. Probabil că va trebui să curățați setarea din când în când. Când faceți acest lucru, fiți foarte atenți să atingeți doar setarea cu mașina de curățat bijuteriile. Dacă este posibilă doar curățarea setării cu apă caldă, procedați astfel. Cu toate acestea, setările de argint sterlină și alte pietre prețioase pot necesita ocazional mai multă atenție.

Pasul 5

Curățați setarea în jurul coralului cu o perie moale. Nu periați coralul. Utilizați peria moale foarte atent pentru a remedia murdăria care este împachetată în crăpăturile setării. Utilizați un unghi sub cârpă moale pentru a curăța în jurul unui cadru mai degrabă decât peria pentru a vă asigura că nu zgâriați coralul

Pin