Cum Să Curățați Un Brățară De Tenis De Diamant

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Când dețineți o brățară de tenis de diamant, doriți să vă bucurați de strălucirea pe care o creează pe încheietura mâinii. Curățarea corectă este importantă pentru a elimina acumularea zilnică care se colectează pe brățară de murdăria și uleiul de pe corp, precum și de săpunurile și loțiunile pe care le folosiți pe tot parcursul zilei. Fără curățări periodice, brățara își va pierde strălucirea frumoasă. Dacă nu doriți să mergeți la un bijutier sau să cheltuiți bani pe un set de curățare bijuterii, utilizați o metodă simplă la domiciliu pentru o modalitate ieftină și convenabilă de curățare a brățării dvs.

credit: Fruit_Cocktail / iStock / GettyImages Un brățară de tenis de diamant

[things_needed_1]

Amestecați detergentul cu apă caldă într-un bol mic. Aveți nevoie de aproximativ un centimetru de apă pentru a acoperi brățara și pur și simplu detergent pentru a face bule.

Permiteți brățară să se înmoaie în castron timp de aproximativ 15 minute.

Utilizați o periuță de dinți moale pentru a curăța ușor diamantele deasupra castron. Întoarceți-vă în jur și între diamante, în timp ce faceți griji în jurul prongs.

Clătiți brățara în apă caldă peste un filtru de plasă. Filtrul vă permite să prindeți toate diamantele care s-ar fi putut pierde și care vor cădea în timpul procesului de curățare.

Se usucă cu o cârpă fără scame. Aveți grijă să nu strângeți țesătura pe niște vârfuri.

Se toarnă apa cu săpun prin filtru. Uita-te la orice diamante care au căzut. Această metodă de curățare nu va cauza pierderi diamantelor, dar dacă un diamant este deja slăbit și cade în castron sau în timp ce clătește, veți prinde diamantul în filtru și îl puteți restabili.

Sfaturi

  • Luați brățara la o bijuterie profesionistă cel puțin o dată pe an pentru a fi curățată profesional și inspectată.

  • Nu purtați brățara atunci când curățați, faceți duș, aplicați loțiune sau grădinărit, deoarece crește reziduul care se acumulează brățara

Referințe

Centrul de informare pentru bijuterii

Resurse

Opțiuni de curățare a bijuteriilor

Pin