Cum De A Crea Un Nou Tatuaj În Școală

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Cum de a proiecta un nou tatuaj în școală. Similar în stil cu tatuajele vechi ale școlii, noua școală folosește și contururi îndrăznețe și culori îndrăznețe și strălucitoare, dar adesea se limitează la a fi suprarealiste. Acest stil de tatuare a fost asemănat cu arta graffiti - mare, îndrăzneață și puțin răsucite. Există modele specifice numite școli noi, dar puteți transforma aproape orice design de tatuaj într-o piesă de școală nouă cu ajutorul unui artist tatuator bun. Citiți mai departe pentru a afla cum să creați un nou tatuaj școlar.

Creați un nou tatuaj în școală

Pasul 1

Găsiți un artist de tatuaj care excelează la noile tatuaje școlare. Dacă aveți un artist obișnuit, aceștia pot fi deja bine cunoscuți în acest stil special de tatuare sau vă pot îndruma în direcția cea bună spre cineva care este.

Pasul 2

Luați în considerare o schiță îndrăzneață, neagră. La fel ca și tatuajul școlii vechi, piesele de școală noi tind de asemenea să utilizeze contururi îndrăznețe în negru solid. Dacă căutați un nou tatuaj școlar, atunci acesta este probabil unul dintre lucrurile care v-au apelat la această formă de artă.

Pasul 3

Alegeți culori îndrăznețe. De asemenea, ca și tatuajele vechi ale școlii, aceste tatuaje utilizează culori îndrăznețe doar mai strălucitoare și cu mult mai multe opțiuni de culoare. Noile tatuaje școlare pot rula gambitul în culori și în umbrire, deci mergeți sălbatic.

Pasul 4

Alegeți teme clasice cu un răsucire modernă. Desenele tind să fie puțin mai detaliate decât cele simpliste utilizate în vechiul format școlar, deci aveți puțină libertate atunci când vine vorba despre o temă.

Pasul 5

Discutați despre plasament cu artistul dvs. de tatuaj. În funcție de mărimea generală, care depinde în mare măsură de cât de mult detaliu aveți piesa și de cantitatea de expunere pe care doriți să o obțineți piesa, puteți restrânge cu ușurință unde să plasați piesa.

Pin