Cum Se Extrage Acidul Hialuronic Din Ouă

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Doctorii injectă acid hialuronic în articulațiile corpului pentru a reduce umflarea. Acidul hialuronic face parte din lichidul care acoperă articulațiile, cum ar fi genunchii și coatele. În ouăle de pui, acidul hialuronic se găsește în albusul de ou. Se găsește, de asemenea, în carcasa de ou și în membrană. Deși albușul conține acid hialuronic, este mai ușor și mai eficient să se extragă acidul hialuronic din cochilii de ou. După extracție, aplicați soluția de acid hialuronic la o vânătă pentru a accelera procesul de vindecare. De asemenea, puteți bea soluția pentru a vă lubrifia articulațiile.

Învelișurile ouălor oferă beneficii medicale cum ar fi consolidarea articulațiilor.

Pasul 1

Crăpățați coaja ouălor. Se toarnă oul și gălbenușul într-un recipient. Păstrați albușul și gălbenușul în frigider pentru utilizare ulterioară.

Pasul 2

Spălați interiorul și exteriorul oului cu apă caldă. Scoateți restul de gălbenuș și membrana de ouă.

Pasul 3

Așezați cochilii de ou într-o pungă de plastic. Închideți sacul. Împingeți cochilii din exteriorul sacului. Spargeți cochilia în bucăți mici.

Pasul 4

Se fierbe apă distilată într-o oală de gătit. Umpleți oala de gătit la jumătate pentru a evita scurgerile la fierbere. Se folosește apă distilată pentru a menține puritatea acidului hialuronic.

Pasul 5

Puneți cojile de ou crapate în apă fiartă. Așezați un capac în vasul de gătit. Se fierbe cojile de ou și apa timp de 12 ore. Se adaugă apa după cum este necesar.

Pasul 6

Se toarnă lichidul printr-un filtru de sticlă într-un borcan de sticlă de sticlă. Filtrul îndepărtează particulele de carne de ouă.

Pasul 7

Depozitați soluția de acid hialuronic într-un borcan de sticlă Mason. Soluția conține o cantitate mare de acid hialuronic

Pin