Nu Există Nimic Asemănător Cu Privirea În Jos Și Văzând Un Gol În Cămașă Care A Dezvăluit Clivajul Sau Stomacul Pentru Toți Pentru A Vedea. Adesea, O Problemă Cu Care Se Confruntă Femeile Cu Bomboane Sau Cele Cu Tumori Mai Mari, Dar Într-Adevăr, Se Poate Întâmpla Oricui. Pentru A Rezolva Decalajul, Trebuie Doar Să Rotunjiți Câteva Consumabile Și Puțină Ingeniozitate.

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Închideți Gap

Eliminați un decalaj între butoane cu bandă de modă sau bandă dublă. Desfaceți o secțiune de bandă față-verso și așezați partea expusă, lipicioasă, de-a lungul plasei cămășii, în care se desprinde. Scoateți suportul din plastic de pe cealaltă parte a benzii pentru a dezvălui adezivul, apoi apăsați-l cu fermitate după ce ați pus butonul în sus. Pentru a evita un rest de gunoi, îndepărtați banda înainte de a spăla cămașa. Cumpărați banda la buticuri, farmacii, țesături sau magazine de articole de cusut. Alternativ, coaseți o mică bucată de Velcro între butoanele supărătoare pentru a închide decalajul.

Încercați un braț mai bun

Dacă un piept amplu vă provoacă cămășătura, luați în considerare investiția într-un sutien minimalizat. Minimizarea sutienelor reduce proiecția liniei dvs. de bust prin redistribuirea țesutului mamar, făcându-vă pieptul să pară mai mic. Un sutien diferit poate reduce decalajul de pe cămășile cu buton jos și puteți găsi că hainele dvs. se potrivesc mai bine.

Pin