Cum Să Păstrați Cizmele De Genunchi De La Șlefuire

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

În vreme rece sau rece, cizmele peste genunchi fac o declarație de modă practică și îndrăzneață. Nu numai că joacă picioare lungi, ci și împerechează bine cu pulovere și haine și oferă o acoperire excelentă pentru picioare pentru a le menține calde. Cu uzură frecventă, s-ar putea să observați că încep să se rătăcească sau să se îndoaie. Înainte de a recurge la înlocuirea lor sau aruncarea lor în coșul de gunoi, există câteva trucuri pe care le puteți folosi pentru a le menține în locul în care acestea aparțin.

credit: Cole Bennetts / Getty Images Entertainment / GettyImages cum să păstrați peste cizme genunchi de la

Pasul 1

Achiziționați cizme de piele peste genunchi dacă le puteți permite. Spre deosebire de materialele sintetice, pielea este mai durabilă și este mai puțin probabil să-și piardă forma în timp.

Pasul 2

Cuplați cizmele de genunchi cu cele mai groase șosete de la coapse pe care le puteți găsi, dacă picioarele sunt mult mai subțire decât circumferința cizmelor. Căutați magazine de camping sau chiar magazine de atletism pentru șosete care vor ocupa spațiu în interiorul cizmelor și nu-i vor scăpa de jos.

Pasul 3

Îmbrăcați banda cu două fețe în interiorul cizmelor înainte de a le pune atâta timp cât nu vă îngrijorați de ruinarea materialului din care sunt fabricate. Deoarece banda este lipicioasă pe ambele părți, puteți să o folosiți pentru a vă adera pe piele sau pantaloni, astfel încât cizmele să nu se scurgă.

Pasul 4

Păstrați-vă cizmele peste genunchi umplut cu ziar sau carton formează și pune-le în cutia pe care au venit în timp ce nu le purtați. Acest lucru va ajuta la menținerea formei cizme și este deosebit de important în timpul lunilor calde, când nu le purtați timp de câteva săptămâni.

Pin