Cum Să Știi Când Se Fac Ciocăni De Miel

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Chopul de miel este o bucată delicioasă de carne care este o alternativă excelentă la carnea de porc sau carnea de vită. Luate din spatele animalului, cotletul de miel este pe partea mică, dar este frumos marmorat și destul de aromat. Prăjiturelele de miel pot fi prăjite, la grătar sau prăjite, făcându-le versatile. Indiferent de modul în care sunt preparate, este important să vă asigurați că cotletul de miel este bine pregătit. Prin monitorizarea colorării și a temperaturii interne a cărnii, puteți observa cu ușurință când sunt făcute cotleturile.

Prin monitorizarea colorării și a temperaturii interne, este ușor de știut când s-au terminat găluștele de miel.

Examinați culoarea cărnii. Ropul de miel de miel rar apare maron-roz pe exterior, dar are roșu aprins în centru. Acesta este nivelul minim de gătit care trebuie să aibă loc înainte ca carnea să poată fi consumată în siguranță. Măciușa de miel este, de obicei, considerată cea mai bună atunci când este gătită până la rar mediu. Ribul mijlociu rar este foarte roz în centru și ușor maro pe exterior.

Pasul 2

Testați temperatura internă a cărnii prin așezarea vârfului unui termometru de carne în centrul tăieturii. Pentru carnea rară, temperatura ar trebui să măsoare cel puțin 120 grade Fahrenheit. Carnea medie rară este terminată la 130 de grade Fahrenheit. Carnea obtinuta din carne ar trebui sa fie preparata la 140 grade Fahrenheit. Frunzele de carne medie se termină la 150 de grade Fahrenheit. Pentru carnea bine făcută, temperatura trebuie măsurată la 160 grade Fahrenheit.

Pasul 3

Continuați să monitorizați carnea până când atinge temperatura dorită. Evitați să tăiați în carne sau să-i luați prea adesea temperatura, deoarece acest lucru determină scurgerea sucurilor și reducerea aromelor

Pin