Cum De A Reduce O Rată De Sedimentare Utilizând Medicina Holistică

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Rata de sedimentare a eritrocitelor este un test utilizat pentru a măsura cât de mult este inflamația în organism. Un test de sânge este luat pentru a testa o rată ridicată de sedimentare atunci când sunt suspectate artrita, afecțiunile autoimune și cardiace. Cu toate acestea, este doar un test de screening și nu poate fi folosit pentru a diagnostica o anumită tulburare.

credit: Cebas / iStock / GettyImages Cum să scăpați o rată de sedimentare folosind medicina holistică

O dietă holistică bogată în legume proaspete, fructele și semințele pot preveni afecțiunile inflamatorii. De exemplu, boabele și afinele oferă protecție suplimentară împotriva inflamației. Bromelaina este o enzimă antiinflamatoare găsită în ananas. Suplimentele naturale de plante medicinale și condimente lucrează împreună cu o dietă sănătoasă pentru a reduce rata de sedimentare.

[things_needed_1]

Limitați sau eliminați carnea roșie, alcoolul, grăsimile hidrogenate, zaharurile rafinate și făina. Aceste alimente încurajează răspunsurile inflamatorii.

Luați 500 de miligrame de capsule de ghimbir de două ori pe zi cu alimente. Utilizați ghimbir liber în alimente și beți ceai de ghimbir proaspăt zilnic. Compușii chimici activi ai gingerei sunt gingerolii care acționează prin inhibarea răspunsurilor inflamatorii. Faceți ceai de ghimbir proaspăt prin coaja de ghimbir proaspăt și tăind-o în ¼ cubulețe. Adăugați ghimbir cubat într-o oală de 6 cesti de apă filtrată. Aduceți la fierbere. Adăugați miere pentru dulceață.

Luați 400 de miligrame de capsule de turmeric de trei ori pe zi. Mănâncă curry indian. Turmeric este un condiment galben strălucitor găsit în curry indian și utilizat în medicina tradițională ayurvedică. Curcumina este componenta activă antiinflamatoare a turmericului.

Luați zilnic o capsulă de 1200 mg omega-3 de acid gras. Găsiți abundent în ulei de somon și de semințe de in, grăsimile omega-3 împiedică producerea de inflamație care provoacă prostaglandine.

Referințe

Metode holistice pentru calmarea inflamației Remedii inflamatorii

Resurse

Pin