Cum Să Faci Săruri De Baie La Domiciliu Cu Lapte Praf

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Sărurile de baie produse cu lapte praf formează o baie liniștitoare, cremoasă. Epsom sărurile sunt utilizate în amestec și sunt evaluate pentru proprietățile lor de înmuiere a pielii. Ierburile uscate adaugă un parfum plăcut sărurilor de baie. Alegeți planta preferată, amestecați mai multe plante împreună sau faceți mai multe loturi de săruri utilizând diferite plante medicinale. Metoda de a face sărurile de baie este foarte simplă și poate fi adaptată pentru a face cât de mult sau cât de puțin doriți.

credit: Jupiterimages / Creatas / Getty Images

Pasul 1

pulbere fină în procesorul de alimente sau cu un pistil și mortar. Dacă doriți să faceți mai multe șarje de săruri de baie folosind mai multe plante sau amestecuri diferite, apoi măturați ierburile separat.

Pasul 2

Măsurați două părți de lapte praf într-o parte a sărurilor Epsom în bolul de amestecare. De exemplu, dacă doriți să faceți doisprezece cupe de săruri de baie în total, utilizați opt cesti de lapte praf și patru cești de săruri Epsom.

Pasul 3

Se amestecă amestecul uscat cu lingura de lemn până când sărurile și pulberea laptele sunt amestecați împreună

Pasul 4

Pentru a prepara un lot mare de săruri: adăugați ierburile uscate fine măcinate în castron și amestecați-le în amestec cu lingura de lemn până când se amestecă bine. Adăugați o lingură de ierburi pentru fiecare ceașcă de săruri de baie. Cantitatea exactă de plante medicinale nu este prea importantă, dar cu cât adăugați mai mult, cu atât mai puternic va fi parfumul. Transferați amestecul în cutii de sticlă pentru depozitare

Pasul 5

Pentru a realiza mai multe tipuri diferite de săruri de baie: măsurați una până la două linguri de fiecare plante într-un borcan de sticlă separat. Adăugați amestecul de săruri Epsom și lapte praf în fiecare borcan, astfel încât fiecare să fie aproximativ două treimi pline. Înșurubați capacele de pe borcane și le agitați bine pentru a amesteca ierburile cu sărurile. Ridicați-le cu un amestec mai uscat și agitați din nou.

Pin