Cum Sa Faci Iantari Fondant

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Gheata Fondant creeaza o suprafata lucioasa si neteda care permite aplicarea usoara a decoratiunilor de tort. Designerii de tort preferă să utilizeze înghețarea fondant datorită calității sale înalte. Transformați înghețarea fondantului în obiecte dimensionale, cum ar fi flori, personaje de desene animate și panglici. Deși puteți cumpăra glazură de fondant ambalată la magazin, făcând ca glazura dvs. fondantă să fie plăcută și ieftină. Faceți înghețarea fondantă pentru tortul următor și transformați tortul într-o capodoperă.

Adăugați gelatina într-o cratiță cu apă. Se presară gelatina peste apă și se lasă să stea cinci minute. Se usucă gelatina sub căldură și se agită până se dizolvă. Acoperiți gelatina și mențineți-o caldă, dar aveți grijă să nu lăsați-o să fiarbă. Boiling reduce puterea gelatinei și provoacă un film care se va dezvolta, care va crea bucăți în fondant.

Pregătiți amestecul fondant. Se toarnă zahărul de cofetărie într-un vas de amestecare. Creați un puț de dimensiuni medii sau o indentare în centrul zahărului. Se adaugă glicerina și siropul de porumb ușor și nu amestecați amestecul. Se toarnă gelatina caldă în linia pe care ați făcut-o în zahăr. Se amestecă amestecul până se amestecă bine, apoi se adaugă aroma de migdale.

Se amestecă amestecul până devine rigid. Adăugați amidon de porumb sau ulei în mâini și frământați aluatul până când tot zahărul se amestecă complet în fondant.

Sprinklește amidonul de porumb pe o suprafață plană și frământați fondantul pe suprafața respectivă. Amidonul de porumb va împiedica lipirea fondantului. Frământați fondantul până când devine neted și strălucitor. Adăugați câteva picături de apă dacă fondantul este uscat și începe să se crape.

Rotiți fondantul într-o minge. Înfășurați glazura fondantă cu folie de plastic. Așteptați 30 de minute până când rotiți fondantul pentru al plasa pe tort.

Pin