Cum Se Face Peppermint Rozmarin Foot Spray

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Picioarele calde, obosite si transpirate te pot lasa sa te simti mai putin decat cel mai bun. Iată o rețetă pentru o pulverizare extraordinară a picioarelor, care nu doar calmează și revigorează picioarele dvs., ci elimină și mirosurile neplăcute. Uleiul esențial de mentă și arbore de ceai este, de asemenea, natural antibacterian și se adaugă pentru a oferi protecție suplimentară și deodorizare. Stropiți fundul picioarelor și între picioare, așteptați treizeci de secunde și intrăți în încălțăminte. Ingredientele din spray vor stimula pielea sănătoasă. Amintiți-vă să pulverizați picioarele după uscare după dușul zilnic și după înot pentru a vă proteja împotriva infecțiilor fungice ale piciorului sportivului.

Pulverizați picioarele de miez de nămol

Pasul 1

Apă distilată se toarnă într-un vas de amestecare .

Pasul 2

Se adaugă o alunecare în apă distilată.

Pasul 3

Se adaugă uleiul de rozmarin, amestecându-se lent când picăturile se adaugă la castron. pasul de mai sus, atât cu ulei de mentă, cât și cu arbore de ceai.

Pasul 5

Folosiți pâlnia pentru a turna cu grijă amestecul într-o sticlă de pulverizare. Se lasă amestecul să stea neîntrerupt peste noapte. Agitați bine înainte de fiecare utilizare.

Pin