Cum Sa Faci Un V-Neck Mai Mic

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Puloverii cu gaura V sunt optiuni foarte bune pentru femeile mai scurte; ele alungă trunchiul pentru a le face să pară mai înalte și mai subțiri. Ele adaugă, de asemenea, dimensiuni pentru femeile bustoase care altfel ar putea arăta greu în pulovere cu gât rotund. Cu toate acestea, dacă gâtul V este prea mare, acesta poate fi dezvăluit neconfortabil și aratat neclar. Un gât prea mare poate provoca, de asemenea, ca porțiunea umărului să cadă peste braț, cauzând necesitatea ajustării frecvente. Există modificări pe care le puteți face la domiciliu pentru a vă face gâtul V mai mic.

Așezați gâtul V cu un buton sau două pentru al face mai mic.

Pasul 1

Încercați pe puloverul cu gât V să decidă unde este prea mare. Dacă întregul îmbrăcăminte este prea mare pentru dvs., încercați să îl micșorați ușor, spălându-l în apă caldă și uscând-l în căldură. Cu toate acestea, verificați frecvent îmbrăcămintea pentru a vă asigura că nu se micșorează prea mult. În cazul în care doar gâtul este prea mare, treceți peste acest pas.

Pasul 2

Coaseți butoanele spre partea inferioară a gâtului V cu acul și firul pentru a închide gâtul. Începeți cu un singur buton, încercați puloverul, apoi decideți cât de mult să adăugați. Coaseți butoanele aproape împreună și adăugați mai multe pentru a crea un decolteu mai puțin dezvăluitor.

Pasul 3

Măsurați și tăiați o lungime de panglică sau șir gros pentru a crea un arc în mijlocul neckline. Fie tăiați mici găuri pentru a înfășura panglica sau coaseți o bucată de panglică pe fiecare parte a gâtului. Puneți panglica într-un arc pur, astfel încât ambele să aducă laolaltă gâtul și să o micșoreze. Înainte de a tăia găuri sau de a coase panglica la pulover, atașați arcul cu niște tricoturi mici pentru a determina exact unde să le plasați.

Pin