Cum Sa Faci Alcool Cu ​​Gust De Vodca

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Incepeti sa terminati: 5 ore - peste noapte Serviri: Variabila credit: Christopher Brignell / iStock / Getty Images Ursule de ghiveci de vodca se potrivesc chiar la adunările de vară și petreceri de Halloween. Pentru cei care preferă să-și mănânce cocktail-urile, urșii gămăliți infuzați de vodcă există într-un univers dulce, plin de culoare și veselă undeva între ciocolată plină cu ciocolată și fotografii Jell-O. În timp ce nu trebuie să fii un master mixolog pentru a biciui aceste tratamente de noutate, cheia pentru a face gummie de vodcă viața partidului constă în a-ți pune spinul pe creația

. Cu o vodcă aromată și puțină atenție la detalii, puteți face această confecție ciudată și mai distinctă.

Ingrediente Ursule Gummy Vodka

Instrucțiuni

  • de formă gumică - într-un recipient închis și acoperiți-le cu vodca la alegere
  • . Gumajele și vodca de calitate superioară fac tratamente pentru o degustare mai bună; în special, căutați o băutură netedă, deoarece aceste bomboane pot împacheta o pumn. Nu este nevoie să îneci ghemii; este nevoie doar de o ceașcă de vodcă pe sac de urne de 5 uncii. Ei sunt pe deplin înmuiați odată ce sunt acoperite de vodcă.

Înlocuiți capacul recipientului și permiteți gummilor să se înmoaie în frigider.

Aveți aici o cameră de șchiopătător, în funcție de cât de fermecătoare și cât de ferme doriți să aveți urșii . Doar câteva ore le permite bomboanelor să se îmbogățească cu o cantitate suficientă de vodcă pentru a crește în dimensiune și pentru a-și păstra cea mai mare parte din fermitatea lor, în timp ce înmuiere peste noapte face ca urșii mai puternici, dar mai scutili. Se scurge restul de vodcă și se menține răcită pentru utilizare ulterioară. Servește urșii ca hrană pentru degete în timp ce sunt încă răcoroși.

Sfaturi și variante Dați beșilor dvs. o răsucire tare cu vodcă aromată.

Aromele fructuoase completează în mod natural gumele - exploră afinele, citricele, pepene galben sau zmeura pentru un pariu sigur. Nu vă fie teamă să amestecați arome, cum ar fi portocalele și ananasul.

Urșii gumați cu infuzie de vodcă se împrăștie cu tot felul de dulciuri orientate spre adulți

Topul unui cupcake de căpșuni, lămâi sau confetti cu gummie spicată , sau luați un sfat de la Food Republic și înghețați-le în fructe popsicles.

Scoateți vodca gummy-infused pe care l-ați salvat pentru a face un cocktail însoțitor pentru petrecerea dvs.: Rim o sticlă cu zahăr colorat, o parte din vodca cu guma-infuzata si o parte de mere se scufunda peste gheata si se serveste la rece. Pentru un joc plin de mituri despre viermele "tequila worm" serveste o parte vodca gummed si un lichior de pepene galben intr-un pahar de martini un vierme gingva care se odihnește în partea de jos

Alte lichioruri funcționează la fel de bine ca și vodca

  • Serious Eats recomandă să bateți un lot de "Rummy Bears", dar puteți folosi totul, de la whisky de scorțișoară la piersici

  • Avertismente

Evitați să înmuiați urșii gummi pentru mai mult de opt ore , sau veți rămâne cu bomboane ca jeleu, mai degrabă decât cu alimente pentru degete prietenoase pentru petreceri.

Păstrați aceste bomboane numai pentru adulți, departe de copii

. Unele comunități au raportat probleme cu adolescenții care se strecoară prin intermediul ghemelor infuzate de vodcă, deci beți în mod responsabil și păstrați-vă dulciurile strict în mâinile adulților.

Pin