Cum Se Marinateste Cu Bovine

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Un bulion de carne de vita este baza multor supe si tocanuri, precum si o marinata pentru carne de vita la gratar si prjem. Pentru a marina carnea cu ajutorul unui bulion de carne de vită, pur și simplu înmuiați carnea în bulion timp de câteva ore sau peste noapte. Scoateți carnea din marinadă și gătiți-o. Dacă doriți să folosiți marinada într-o sos, fierbeți-o timp de 2 până la 3 minute pentru a ucide orice bacterii care ar putea rămâne din carne.

Friptura de marinare îmbunătățește aroma și textura

Pasul 1

Se amestecă carne de vită, sos de soia, usturoi și fum lichid într-un vas de sticlă sau geantă de blocare cu fermoar. Adăugați carnea, asigurându-vă că marinada o acoperă complet.

Pasul 2

Acoperiți vasul cu înveliș din plastic și puneți-l în sac de frigider timp de cel puțin două ore, dar nu mai mult de 24 de ore . Scoateți carnea din marinadă și gratar sau frigeți-o după cum doriți.

Pasul 3

Acoperiți carnea cu o folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire. Permițându-i să se odihnească rezultă într-o carne mai sărată și un gust mai aromat.

Pin