Parul African American

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Stylingul părului african american poate fi dificil, dar cu puțină practică veți avea suficientă experiență pentru a face acest lucru cu ușurință. Părul american african are propriile sale provocări care trebuie practicate. Indiferent dacă doriți o parte perfect dreaptă sau o parte fantezistă inspirată artistic în părul dvs., iată pașii pe care trebuie să îi urmați.

credit: m-imagephotography / iStock / GettyImages Cum să împărțiți parul african american

[things_needed_1]

Alegerea pieptenei corecte. Rattail pieptene sunt recomandate pentru despicarea păr African American. Un pieptene cu șuvoaie este un pieptene mic cu un mâner lung care ajunge la un punct. Punctul din mâner este cel folosit pentru a împărți părul. Unele piepteni de rahat au un mâner din oțel inoxidabil / capăt ascuțit.

Pregătirea părului. Dacă părul este încurcat sau înnodat (mai ales dacă îl purtați natural), trebuie să aplicați o cremă de păr sau un ulei pentru ao face ușor de manevrat, astfel încât să nu rupeți sau să vă deteriorați părul. Doar folosiți crema preferată sau coafura cu ulei și lămâiați-o cu părul înainte de a crea un stil.

Împărțirea părului. Porniți ușor punctul pieptenei de-a lungul unde doriți să fie partea din păr. În timp ce faceți parte, folosiți degetul pentru a separa firele de păr de pe cap, trăgându-le în fiecare parte a piesei. Puneți din nou partea din piept de-a lungul piesei, deplasând firele individuale pentru a vă face partea dreaptă.

Pentru a vă face părțile fanteziste, cum ar fi o zig-zag sau o curbă, prima parte a părului este normal, apoi utilizați pieptenele partea dreaptă într-o parte mai fantezistă prin mișcarea unor secțiuni mici de păr la un moment dat.

Pin