Modul De Procesare A Culorii Părului Sub Uscător

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Utilizarea căldurii este o modalitate de a accelera timpul de procesare a culorii părului, motiv pentru care atât de multe saloane sunt echipate cu uscătoare cu glugă. Dacă te uiți cu atenție la părul tău sau dacă te ajută pe altcineva, poți să-ți procesezi cu ușurință părul și să ajungi cu o culoare profesională și frumoasă.

Utilizarea căldurii accelerează timpul de procesare a culorii părului

Pasul 1

Aplicați culoarea părului sau înălbitorul conform instrucțiunilor kitului de la domiciliu.

Pasul 2

Citiți căsuța de culori sau culoarea părului pentru a afla timpul tipic de procesare. Utilizați acest lucru ca punct de pornire. Încălzirea se va reduce la aproape jumătate.

Pasul 3

Setați un temporizator timp de două până la trei minute. Veți dori să vă verificați părul la intervale scurte pentru a vă asigura că culoarea este prelucrată corect și pentru a evita supra-procesarea.

Pasul 4

Porniți uscătorul de păr sau uscătorul. Dacă utilizați un uscător de capota, asigurați-vă că capul este centrat sub el. Dacă utilizați un uscător de păr, transformați-l la setarea de căldură și mutați-l în jurul capului, astfel încât puterea de ieșire a căldurii să fie uniform distribuită la tot părul care este colorat sau albat.

Pasul 5

Opriți căldura și verificați părul când cronometrul se stinge. Examinați culoarea îndeaproape; veți putea vedea diferența deja

Pasul 6

Continuați să alternați între uscător și oglindă, verificându-vă părul până când culoarea sau înălbitorul au fost prelucrate la umbra dorită.

Pin