Cum Să Păstrați Un Afumat

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Afinele și grăsimile suculente fac o gustare delicioasă când le mâncați proaspete. Dacă aveți o aprovizionare generoasă de afine, s-ar putea să decideți să faceți un ciobanesc de afine pentru a vă bucura de bunătatea gustoasă într-un desert somptuos. După ce ați făcut acest desert tentant, păstrați ușor un cobbler de afine până când sunteți pregătit să-l serviți. Prin acoperirea cobblerului, acesta va fi gata să mănânce când doriți să-l serviți.

Așezați împreună un cioban și păstrați-l până când îl serviți.

Pasul 1

Acoperiți cojile liber. Dacă aveți cratița într-un recipient din plastic, așezați capacul liber pe container, fără a-l sigilați. Dacă aveți un cobbler pe o farfurie, acoperiți-l ușor cu folie de plastic sau cu un prosop de mână. Păstrarea cobblerului acoperit puțin va împiedica formarea umezelii, ceea ce ar duce la deteriorare.

Pasul 2

Așezați cepul acoperit slab pe tejghea la temperatura camerei.

Pasul 3

Păstrați cobblerul la temperatura camerei timp de trei zile.

Pasul 4

Descoperiți cobblerul și verificați-l pentru a vă asigura că a rămas în stare proaspătă și adecvată pentru mâncare. Atâta timp cât nu vedeți umiditate excesivă care ar putea strica fructul, ciorba ar trebui să fie bine să mănânce timp de trei zile.

Pin