Cum Sa-Ti Faci Stilul De Par Ca Al Pacino

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Desi a sportit o serie de peruci stranii in Phil Spector , un spectru mai indepartat de coafuri au definit majoritatea carierei lui Al Pacino . De-a lungul celor peste patru decenii de lumină, veți găsi o varietate largă de coafuri de inspirație care variază în lungime, complexitate și în jurul valorii de dapperness, dar fiecare aspect vă ajută să unghii acea esență Pacino de semnătură, un vibe elegant, masculin și

credit: Cindy Ord / Getty Images Divertisment / Getty Images Pacino-ul zilei de a doua zi, spicat și murdar păstrează lucrurile casual.

Spune-i lui Hello to My Little Caesar

Pe scurt , Pacino scarfa -era Caesar tăiat a devenit iconic . După ce ai cerut un Cezar de la stilistul tău - nu uita de arsurile arșite subțiri și asigură-te că ai cerut un Cezar care este cu câțiva centimetri mai lung decât media - poți obține acest aspect acasă prin stilul cu degetul, mature texurizer, care vă oferă un aspect dezordonat. Caesar clasic nu este doar pentru regele cubanez; cum se impune acest nume, acest stil a fost purtat de mii de ani și se potrivește practic cu orice stil de îmbrăcăminte.

Umbra Shaggy

O tăietură de pene, cu o parte asimetrică, definește Pacino pentru a lua pe Frank Serpico purtat natural și fără produs. Pentru o atingere ușoară, independentă, îmbrățișează barba plină, dar bine tăiată, care se potrivește cu acest stil. În timp ce lungimea umărului în Serpico , actorul a adesea apreciat un aspect de lungă durată, pe care îl puteți adopta dacă aveți păr gros și căutați ceva mai versatil. Uita-te la Ziua de dupa-amiaza pentru cainele pentru o privire asupra lui Pacino.

Mafioso cu lungime medie

In timpul mandatului lui Michael Corleone in Nasul serie, un stil de satinat, de lungime medie, a fost semnătura lui Pacino. Pentru acest aspect - cel mai bine salvat pentru o îmbrăcăminte mai formală - veți avea nevoie de un pieptene gros, drepte, cu un pieptene și un liberal doză de pomadă pe bază de ulei . Cu un pic de ser de coafură unisex și o atingere ușoară cu un uscător de păr, puteți piepteni tăiați și spate cu o parte ondulată pentru a-și simula aspectul în Carlito's Way și Heat care este puțin mai formală, dar are încă un avantaj. Îmbătrânirea Gracefully

Pe măsură ce Pacino a început să alunece peste vârsta mijlocie și să primească un pic de gri în hârtia de jeton negru, a îmbrățișat un aspect ciudat, fețele și vârfurile de sus, adesea completate de o goatee în stil tradițional.

Acest aspect redus de întreținere, cu diavolul poate fi mai potrivit pentru bărbații mai în vârstă și poate fi redat cu puțină agitație folosind degetele și stilul mat pastă. În plus față de viața reală, jocul lui Pacino a apărut și în filme precum Orice Duminică și Stand Up Guys .

Pin