Cum Tratați Părul Greu Cu Ceaiul

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Pe măsură ce creșteți, corpul dvs. produce mai puțin melanină, rezultând părul gri sau alb. În timp ce se așteaptă ca un vârstă de 40 de ani să înceapă să găsească părul gri, unii oameni încep să cedeze mai devreme din cauza altor factori, cum ar fi stresul. Dacă doriți să tratați părul tău gri, fără efectele dure ale coloranților chimici, încercați să utilizați remedii naturale. Ceaiul curat, de exemplu, stimuleaza stralucirea prin scaderea pH-ului cuticulei exterioare a parului, mentinand-o neteda.

Stai sanatos si trateaza parul gri natural cu ceaiul

Pasul 1

Alege ceaiul potrivit pentru culoarea parului. Dacă aveți păr mai întunecat, căutați ceaiuri negre. Dacă aveți păr deschis mai deschis, încercați mușețel. Verificați puterea culorii ceaiului turnând puțin pe un prosop de hârtie.

Pasul 2

Se fierbe frunzele de ceai în apă. Folosirea frunzelor de ceai este ideală deoarece acestea saturează apa cu mai multă culoare. Cu toate acestea, dacă aveți pungi de ceai, acestea vor funcționa la fel de bine. Lăsați frunzele de ceai să stea până la 5 minute. Cu cat este mai lunga ceaiul, cu atat devine mai intunecata culoarea

Pasul 3

Se straduieste frunzele si se lasa ceaiul sa se raceasca la temperatura camerei.

Pasul 4

Adaugati o lingurita de sare la ceai și amestecați bine

Pasul 5

Îngheați părul până se umezește înainte de a aplica amestecul

Pasul 6

Se toarnă ușor amestecul de ceai peste păr și se maschează în rădăcini. Lăsați ceaiul în păr timp de 45 de minute.

Pasul 7

Spălați-vă părul cu apă caldă sau rece. Evitați samponarea după aceea, deoarece acest lucru vă va îndepărta părul de noua culoare. Pentru a debloca părul, utilizați un balsam hidratant. Repetați acest proces o dată la fiecare 10 zile.

Pin