Cum Să Utilizați Eucalipt Pentru Infecția Pielii

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Cum să utilizați eucalipt pentru infecția pielii. Eucaliptul este una dintre cele mai înaltă plante medicinale care se dezvoltă astăzi pe pământ, deoarece este un analgezic natural, un deodorant și un stimulent al sistemului imunitar care are, de asemenea, proprietăți antivirale, anti-bacteriene, antifungice și antimicrobiene. Datorita calitatilor de vindecare ale eucaliptului, uleiul face un tratament deosebit pentru orice fel de infectie a pielii.

Foloseste Eucalipt pentru infectia pielii

Pasul 1

Creeaza o spalare antiseptica de vindecare care poate să fie utilizat atât pentru a trata, cât și pentru a preveni infecțiile cutanate, de la infecții fungice la eczeme. Se amestecă 1 parte eucalipt ulei esențial cu 10 părți apă curată și se aplică pe o cârpă moale, curată. Curățați cu ușurință zonele afectate de două până la trei ori pe zi.

Pasul 2

Îmbunătățirea acneei, a mușcăturilor de insecte, a ulcerului pielii și a altor infecții localizate mai mici prin amestecarea unei soluții 50/50 de gel de aloe vera și ulei de eucalipt . Acoperiți zona cu soluția de gel și apoi protejați-o cu un bandaj adeziv. Lasă-te în timpul nopții.

Pasul 3

Îndepărtează uscăciunea și mâncărimea infecțiilor pielii, ajutând în același timp la eliminarea infecției prin crearea unui ulei de masaj de vindecare, sigur pentru utilizarea zilnică. Se amestecă 10 picături de ulei esențial de eucalipt pentru fiecare 2 cesti de ulei de măsline și se maschează în piele curată și afectată.

Pasul 4

Tratați și preveniți infecția pielii, 50 soluție de ulei de eucalipt și apă. Pentru piciorul atletului, înmuiați picioarele în soluție timp de 10 sau 15 minute în fiecare noapte înainte de culcare. Pentru alte zone ale corpului, înmuiați un burete de tifon curat în soluție, răsuciți excesul de apă și apoi aplicați în zona afectată, lăsând peste noapte.

Pasul 5

Adăugați 10 picături de ulei esențial de eucalipt la o temperatură caldă baie și înmuiați timp de 10 sau 15 minute, de două sau trei ori pe săptămână, pentru a vă ajuta să eliminați rapid infecțiile cutanate.

Pin