Utilizarea Fructelor De Mahon

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Arborele de mahon, găsit în Pacificul de Sud, în special pe Insulele Solomon, este de obicei cunoscut pentru lemn de esență tare, care este folosit pentru mobilier și sculpturi. Cu toate acestea, planta de mahon, de asemenea, are utilizări mai puțin cunoscute - semințele de fructe de mahon pot fi întemeiate și luate intern pentru numeroase beneficii pentru sănătate

Semințe de mahon de pământ pot fi luate sub formă de capsule

Supliment general

Semințele de mahon, cunoscute și ca semințe de fructe de mare pentru cei care sunt originari din zonele în care crește copacii de mahon, sunt familiarizați cu luarea acestor semințe ca parte a unei diete variate și sănătoase. Oamenii sfărâmă semințele în pulbere și le beau cu apă. Acum, semințele de mahon sunt disponibile pe scară largă, adesea sub formă de capsule, ca supliment alimentar. Semințele de mahon conțin 33 de tipuri de flavonoide și 27 de tipuri de saponine, ceea ce le face chiar mai bogate în nutriție decât alte plante dense de nutrienți, cum ar fi ginsengul lor relativ. Ele conțin, de asemenea, diferite vitamine, minerale, proteine ​​și acizi grași care sunt necesare pentru funcționarea sănătoasă a corpului.

Sănătatea inimii

Unul dintre cele mai mari avantaje ale semințelor de mahon este efectul asupra îmbunătățirii circulației sanguine. Flavonoidele din semințele de mahon contribuie direct la îmbunătățirea circulației, în timp ce saponinele sunt bune pentru sănătatea inimii. Această combinație de substanțe nutritive din semințele de mahon face din acesta un bun tratament natural pentru a încuraja sănătatea inimii și o circulație mai bună.

Regulamentul privind zahărul din sânge

Un alt beneficiu pozitiv al semințelor de mahon este efectul asupra reglării zahărului din sânge. Pentru diabetici, luând 1/2 linguriță. semințe de mahon pudră cu apă caldă înainte de masă poate ajuta la menținerea echilibrului lor în glicemia. Diferitele saponine conținute de planta de mahon sunt direct responsabile pentru a ajuta chiar și la scăderea zahărului din sângele celor care iau sămânța intern.

Bug Deterrent

Luate într-o formă pulverizată, semințele de mahon pot servi ca un fel de interior bug spray. În mod specific, saponinele din semințe tind să descurajeze insectele. Pentru persoanele care trăiesc într-un climat tropical sau care nu pot evita contactul cu insecte, cum ar fi țânțarii purtători de malarie, semințele de pui de mahon pot fi utilizate ca supliment pentru a crește protecția împotriva bolilor transmise de insecte.

Alte utilizări

Extract de fructe de mahon și semințele de mahon pudră sunt ambele suplimente nutritive care pot fi luate pentru diferite rezultate pozitive. Beneficiile de sănătate ale fructelor și semințelor de mahon includ: combaterea radicalilor liberi cu antioxidanți, scăderea conținutului de grăsimi în sânge, scăderea nivelului de colesterol și îmbunătățirea sistemului imunitar. Utilizarea unui supliment regulat de semințe de mahon vă poate ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea în numeroase moduri și, astfel, să conduceți la o mai bună bunăstare generală.

Pin