Culori Potrivite Pentru Tonul Pielii

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Lumina, mediul sau maslina si maro sunt cele trei tonuri principale ale pielii. Caucazieni au, în general, porțelan, tenuri ușoare. Latinele, oamenii de rasă mixtă și asiații au, în general, un tonus de măsline sau mediu. Afro-americanii și indienii au un ten brun. În timp ce unele culori pot arăta grozav pe o singură tonă a pielii, ele pot face un alt ton al pielii arătând roșu sau spălat. Încercați un prieten apropiat sau un membru al familiei pentru o părere cinstită despre ce culori sunt cel mai măgulitoare pe dvs.

credit: Jupiterimages / Pixland / Getty Images

credit: Stockbyte / Stockbyte / Getty Images Pastelurile funcționează bine cu tonuri ușoare ale pielii.

Tonurile ușoare ale pielii arată bine în pasteluri și unele culori puternice, cum ar fi albastru închis. Lucrați bej, nuduri și maro în dulapul vostru. Pentru un pop de culoare uita-te pentru albastru marin sau copil albastru, lavanda, lamaie si roz deschis. Evitați albul strălucitor violet, roșu, portocaliu, galben sau strălucitor. Îmbrăcămintea neagră spală pielea ușoară, pentru a evita acest lucru. Culorile dure nu sunt măgulitoare pentru tonurile ușoare ale pielii. Amintiți-vă că îmbrăcămintea albastră aduce afară ochii albaștri, iar îmbrăcămintea verde îți aduce ochii verzi.

Mediu sau Olive Skin Tone

credit: Jupiterimages / Polka Dot / Getty Images Purtați culori care vă plac tonul mediu al pielii. tonurile de piele arată bine în îmbrăcămintea tămăduită. Culorile colorante includ negru, nud, bej, kaki, marină, roșu închis și roz. Maro închis, verde verde și verde de măsline nu sunt măgulitoare pentru tonurile de piele de măsline. De asemenea, rămâneți fără aur și portocale. Aceste culori pot face pielea sa arate galben. Aveți grijă să nu purtați nimic care să se potrivească prea strâns cu nuanța pielii dvs.

Credință întunecată

: Jupiterimages / Creatas / Getty Images Roșu strălucitor tonifică tonurile întunecate ale pielii

Tonurile întunecate ale pielii arată excelent în alb, kaki , gri, albastru deschis, vinete, roșu strălucitor, portocaliu și roz. Negru, turcoaz, verde strălucitor, maro închis și albastru maroniu nu sunt culori măgulitoare pentru cei cu piele întunecată. Dacă trebuie să purtați negru, lucrați într-o bucată de îmbrăcăminte care este o culoare complementară. Pentru bărbați, legăturile funcționează bine în acest scop, iar pentru femei, gândiți-vă la eșarfe, centuri, încălțăminte și poșete. Căutați haine care dau părul și ochii întunecați și provoacă un contrast de culoare.

Pin