Ceea Ce Poți Purta Cu Ciorapi Fără Șosete

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Colantile pentru bărbați nu sunt doar lenjerie de îmbrăcăminte subțire purtată de balerine și de adolescenți la modă. Când sunt împerecheate cu opțiunile de garderobă potrivită, aceste colanți elegant și fără sezonier lucrează pentru femeile de toate vârstele și tipurile de corpuri. Indiferent dacă doriți să vă reinventezi stilul pentru sezon sau să puneți o nouă întorsătură în timpul weekend-ului, puteți să vă luați stilul de zi sau de seară la următorul nivel prin alunecarea într-o pereche frumoasă.

credit: Stolk / iStock / Getty Images O femeie purtând un costum casual, incluzând ciorapi negri, se sprijină pe un copac și vorbește despre smartphone-ul ei.

Viva La France

Descoperă Parisienne-ul tău interior, purtând ciorapi negri fără picior, cu o pereche de apartamente de balet în două tonuri. Când este purtat cu o cămașă roșie de trei sferturi și o tunică lungă și albă, acest costum este perfect pentru o călătorie în magazin sau un prânz târziu cu cele mai bune prietene. Cardiganul lung alungă corpul în timp ce ascunde coapsele și șoldurile. Accesați-vă cu trei sau patru coliere lungi peste tunica pentru a adăuga un pic de glam la aspectul dvs. în timpul zilei.

Vineri ocazionale

Matchy-matchy este calea de plecare dacă doriți să vă uitați lungi și sărați atunci când vă purtați ciorapi. Pentru lucru, purta o rochie de A-line, pulover de cărbune, cu ciorapi gri închis. Completați aspectul cu o pereche de cizme din gleznă din piele de căprioară, cu tocuri subțiri, pentru a echilibra rochia. Adăugați o geantă de mână într-o culoare plină de culoare și accesorii de argint pentru a vă completa aspectul drăguț și casual de vineri.

Noaptea în oraș

O jachetă neagră solidă acționează ca o pânză neagră pentru o pereche fabuloasă de violet, negru și gri pantofi fără picior, tocuri negre și accesorii strălucitoare. Glisați jacheta dvs. negru preferată pe o camișolă de mătase pentru a adăuga un pic de lux la dresurile de culoare închisă. Pentru o noapte de cină și dans, bijuterii roșii purpurii pe încheieturi și urechi pentru o culoare neașteptată de culoare.

Timp de cădere

Pe măsură ce temperaturile încep să scadă, trecerea de la sfârșitul verii în toamnă se împerechează prin împerecherea rochii de vară ușoare, cu colanți fără picior și tocuri de pantofi. Alunecați-vă chiloții sub o rochie ușoară, briză pentru un prânz impromptu cu prietenii sau o zi de cumpărături de ferestre. Pentru a crea un aspect de flăcău și feminin, căutați o rochie de mătase sau mătase cu mâneci lungi, cu mâneci lungi, în rochii de culori închise la culoare și pe tocuri de piele roșie. Cântați talia cu o centură roșie și adăugați cercuri de argint pentru o doză suplimentară de poloneză

Pin