Horoscopul Din Februarie 2018

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

1 din 14 Anterior Următor

Am făcut oficial în 2018! Ianuarie ne-a adus multe surprize și câteva noi oportunități foarte interesante. Acum, februarie a venit să o testeze. Cu o singură lună în februarie, fiind una dintre cele mai mari luni ale anului, luna aceasta este momentul perfect pentru a săturați adânc și clar. Este ultima luna inainte de a primii prima noastra zi de primavara in emisfera nordica. În curând vom vedea fructele muncii pe care am făcut-o prin hibernare, pregătindu-ne pentru sezonul nașterii și înflorirea. Fiți atenți în această lună. Deveniți hiper-sensibil la ceea ce nu este în serviciu pentru creșterea dumneavoastră. Utilizați ziua de dinaintea Eclipse pe data de 15 ca ultima ura pentru orice greutate și apoi lăsați-o să plece. Citeste mai jos pentru a vedea ce altceva ai putea avea nevoie sa ai grija pentru sau ce ai putea avea nevoie sa te asiguri ca sa aduci cu tine pentru plimbare.

Varsator (20 ianuarie-18 februarie)

La multi ani, Varsator! Intra in noul an cu atat de mult potential pentru viata noua. Ianuarie poate a fost luna dvs. de partid, dar februarie este atunci când lucrurile încep să devină serioase. Eclipsa cade direct în casa ta și poate amenința sentimentul tău de securitate și de sine. Până la jumătatea lunii, când apare Eclipsa, planetele vor începe, de asemenea, să se mute de la prima dvs. la a doua dvs. casă și din nou să pună un accent pe stabilitatea dumneavoastră. Sărbătați-vă Returnarea Soarelui construind sisteme de afirmare și iubire pentru voi înșivă. Aflați că indiferent de zgomotul Eclipse face parte dintr-un proces mai amplu de socoteală și renaștere. Setați-vă pentru succes în această lună, stabilind o bază stabilă, știind că anul acesta este al tău.

Pesti (19 februarie-20 martie)

Februarie este o prăpastie interesantă. Acesta salută primele valuri ale energiei dvs. și vă oferă un impuls pentru toate proiectele dvs. Eclipsa solare se întâmplă de asemenea în casa a 12-a, un loc de cunoaștere și ușurință pentru dvs. Cheia pentru această lună, și în acest an, este să permite . Să vă permiteți să sărbătoriți, să permiteți lucrurile să fie dezordonate și să vă dați seama și să vă permiteți să fiți fericiți și hrăniți prin toate acestea. Ești cel mai bun atunci când întruchipezi cunoașterea și expansiunea apei, Pestii. Curățați un spațiu de siguranță, fluiditate și alocație în această lună. Apoi, odată ce întoarcerea solară se va întoarce, vă veți mișca dintr-un loc de confort și încredere în voi înșivă și în univers, mai degrabă decât din teama sau anxietatea a ceea ce urmează. În februarie, singurul tău loc de muncă este să înveți să te apleci.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Planeta voastră dominantă face o legătură rapidă cu Mercur la începutul acestei luni și ai ocazia de a încetini și să se angajeze critic cu momentul actual. Tu esti cu siguranta un do-er, Berbec, si asta te poate impinge adesea in cap, mai intai in situatii mai putin decat cele ideale, ca s-ar putea sa ajungi sa fugi la fel de repede. Lăsați-l pe Mercur să fie ghidul tău în această lună. Lăsați-o să vă învețe cum să vă angajați în imaginea mai largă, cum să vă așezați, să planificați și să strategiați. Această energie vă poate oferi o perspectivă în mai multe forme, așa că acordeți cu adevărat atenție ceea ce vă pot ajuta relațiile și mediul dvs. să vă descoperiți. Este vorba doar de prioritizarea prezenței și a ritmului. Să știi ce vrei tu și acum este un dar incredibil. Aflați cum să puneți aceste dorințe în context și să vă planificați longevitatea și veți profita de o nouă putere.

Taurul (20 aprilie-20 mai)

Ianuarie poate să fi plantat niște semințe care v-au permis să vedeți valoarea ta și să aduci adevărata putere de manifestare pe care o ții în foc. Aceasta este o tranziție strălucitoare și una care vă va fi de mare ajutor în timp ce vă purtați în restul iernii. Dar aveți grijă să nu puneți căruța înaintea calului. Pe al 3-lea, Jupiter păstrează planeta voastră dominantă, care poate să vă ajungă la lucruri materiale pentru a valida progresul și căldura pe care începeți să o simțiți înăuntru. Încearcă și nu te joci în părțile prea-îngăduitoare sau anxioase ale acestei energii. În această lună este vorba despre construirea unor relații care să reflecte felul de viață pe care doriți să-l conduceți. Concentrați-vă pe consolidarea conexiunilor dvs. în loc de colecțiile dvs., în această lună. Suportul de calitate, material, va avea mult mai mult pentru a vă oferi o dată ce ați apăsat în primăvara anului.

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Începând cu februarie, planeta voastră dominantă continuă să facă legături puternice în timp ce se mișcă prin Vărsător. Există o mulțime de spațiu pentru a vă oferi cele mai bune, cele mai interesante și, de asemenea, gândurile voastre luminoase și întunecate, într-un format mai amplu și mai public. Eclipsa apare în casa ta de filosofie și cultură. Utilizați această energie pe data de 15 ca un spațiu de creație în siguranță pentru a vă spune povestea ta. Faceți un blog sau o tablă de viziune, scrieți gratuit sau înregistrați-vă singur vorbind despre opiniile și gândurile dvs. despre starea lumii, starea vieții dvs. și calitatea interacțiunilor dvs. Mintea ta este incredibil de puternică. În această lună, dați-i spațiu pentru a călători gratuit. Apoi, permiteți altora accesul la acest proces, astfel încât și aceștia să poată experimenta și implementa mesajul inovativ brut și canalizat care poate veni doar de la un Gemeni.

Cancer (22 iunie - 22 iulie)

Este sezonul Eclipse , Cancer, ceea ce înseamnă că energia domnitorului tău este pe fritz și poate fi și el. Fiind condus de Lună, aveți o hiper-sensibilitate la toate formațiunile și fazele sale diferite. În acest sezon al anului, tot ce trebuie să faceți este să respirați. Respirați în disconfortul, iritarea și plânsul. Respirați la creșterea și transformarea. Lăsați-o să se întâmple toate. Hrănirea anxietății și îngrijorării va face ca procesul să fie mult mai dureros. Adună-ți sistemele de sprijin, concentrează-te asupra puterii tale și a ceea ce știi că trebuie să faci și să renunți la restul. După ce va veni luna martie, veți avea o idee clară despre cum să mergeți înainte. Deocamdată, învățați să renunțați la orice control pe care credeți că îl aveți despre ceea ce poate să vină și ce să meargă și să respire.

Leul (21 iulie-22 august)

Pe măsură ce Soarele continuă să treacă prin casa a șaptea , se oprește pentru a face o scenă mare acolo sub forma unei eclipse solare pe data de 15. Ar putea fi uriaș pentru tine, Leo, dar numai dacă o lași. Gândiți-vă la eclipsa de pe 31 ianuarie și săptămâna care a condus până la și după ea: Cum te-a făcut să te simți? Ce sa schimbat? Eclipsa de pe 31 a fost una internă; un spațiu pentru a recunoaște, a face față și a renunța la propriile noastre modele și obiceiuri care împiedică creșterea și transformarea noastră. Indiferent ce ați lăsat să faceți, schimbat sau invitat în jurul valorii de această dată, subconștient sau conștient, acum cereți să vă integrați în relațiile voastre. Permiteți-vă relațiilor voastre să fie un spațiu de responsabilitate pentru dvs. acum, un loc în care vă păstrați la cel mai înalt potențial. În această lună, întruchipează nelimitate și încredere în tine și în relațiile tale să fie containerele pentru extinderea ta.

Fecioara (23 august-22 septembrie)

Ești aproape la jumătatea drumului tău de întoarcere la soare și ai talentați eclipsele ca marcatori de referință. Energia Eclipse poate fi o intrare incredibilă dacă găsiți modalități inovatoare de a face față tuturor greutăților. Uneori, energia voastră pământească vă poate împovăra și vă face să vă simțiți frustrați și neînțeleși. Dacă începeți să vă simțiți înfrânți sau prăjiți în această lună, încercați să faceți un pas înapoi și să vă angajați într-o anumită flexibilitate. Eclipsele ne pot testa în locurile cele mai luminoase și ordonate și le vom agita până când nu vor fi recunoscute. Cea mai bună modalitate de a satisface această energie este imaginația. În această lună, imaginați mai multe rute pentru a lucra, întâmpinați răsturnări și transformări noi în relațiile dvs. și nu luați nimic la valoarea nominală. Tot ce aveți nevoie pentru a face acest lucru prin această perioadă a anului este de a renunța la toate așteptările și judecățile dvs. și doar să apară.

Libra (Sept. 23-Oct. 22)

La fel de blând ca tine, sfârșesc purtarea greutății emoționale a altor persoane. Aceasta vine adesea sub forma vinovăției, lipsei de sprijin sau a energiei emoționale petrecute în încercarea de a înălța pe alții. Dacă veți continua să alimentați această dinamică în această lună, vă puteți scurge uscat. Eclipsa luminează dualitatea în relație pentru dvs., evidențiază extremele de detașare și dependență și vă poate arăta unde trebuie să implementați sau să extrageți atât în ​​viața voastră. Cea mai bună modalitate de a învăța această lecție va fi aceea de a întrupa sinele cel mai autentic și deplin; să vă arătați unapologetic în sentimentele și întruchipările lor și să permiteți oamenilor din jurul vostru să vadă cum vor (sau nu vor). Această experiență vă va spune tot ce trebuie să știți despre cine să păstrați în jur și cine vă poate trata numai atunci când sunteți acolo pentru a le trata. Fiți pregătit să acordați atenție și să faceți orice mișcare necesară pentru a vă proteja pe voi și bucuria voastră.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Când Jupiter își continuă tranzitul prin prima dvs. casă, abundența este disponibilă în orice direcție. În această lună, toată abundența de care aveți nevoie, veți găsi odată ce veți începe să vă prețuiți și să vă angajați în creșterea proprie. Eclipsa din a 15-a se confruntă cu a patra casă de origine și rădăcini și subliniază importanța siguranței și afirmării. Permiteți-vă în ultima lună de iarnă călătoria spre interior prin jurnal, meditație și auto-exprimare fără teamă. Căutați să aflați și să vă iubiți pe voi înșivă. Primavara vă va aduce energia foarte robustă și activă. Folosește-ți timpul cu înțelepciune acum pentru a descoperi nu numai ceea ce vrei ca Jupiter să se extindă în materialul tău, în afara vieții, dar și pe ceea ce dorești să scoți mai mult din interior. Fă-ți compasiune prin acest proces și știți că țineți toate răspunsurile.

Sagetator (22 noiembrie-21 decembrie)

Marte se apropie de prima dvs. casă în această lună și pune presiunea pentru a ajunge la muncă. Această energie va fi neprețuită dacă știți cum să o canalizați, dar ar putea fi foarte distrugătoare dacă nu o abordați cu un plan. Cel mai bun pariu este să vă planificați luna și să includeți modalități de a vă extinde atât energia fizică cât și cea mentală. Dacă există proiecte pe care ați intenționat să le începeți sau să terminați sau rutinele legate de mișcarea pe care ați visat să o implementați în viața voastră, acum este momentul să le vedeți. Eclipse pentru tine poate fi folosit ca un marker pentru progresul dumneavoastră și un loc pentru a verifica cu și re-lucra planul. Este posibil să nu fie cea mai bună lună pentru colaborare, cu excepția cazului în care cei cu care partenerul dvs. vă pot potrivi și viteza. Încrederea în sine, planificarea atentă și angajamentul stăruitor vor fi cele mai importante pentru a vă aduce succesul dorit și merită ca primăvara să se apropie.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Numele jocului în această lună este integrarea. Returul dvs. solar ne-a dezvăluit ceea ce doriți să lucrați, material și intern, iar în această lună începe activitatea de punere în aplicare. Vărsătorul guvernează cea de-a doua casă și are un imens cuvânt în stabilitatea materială și emoțională. În această lună, Eclipsa apare acolo, iar planetele continuă să înmulțească spațiul respectiv. Acesta poate fi un test pentru toată munca pe care ați făcut-o până acum. Cel mai bun mod de a aborda greutatea este cu o minte deschisă și curioasă. Permiteți-vă să explorați diferite opțiuni și răspunsuri la orice probleme care apar și să păstrați un plan liber și flexibil pentru viitorul imediat. Dacă încercați prea mult să vă dominați direcția, ați putea să vă blocați propriile binecuvântări.

Astrologia obsidian lunar

Jaliessa Sipress este o cale de viață astrolog, scriitor și artist dedicat a face Astrologia un instrument accesibil pentru navigare și vindecare. Puteți afla mai multe despre lucrarea ei sau puteți face o sesiune privată la obsidianmoonastrology.com.

* Lucrarea de la Loveis Wise.

Horoscopul pentru noiembrie 2017

Am făcut oficial în 2018! Ianuarie ne-a adus multe surprize și câteva noi oportunități foarte interesante. Acum, februarie a venit să o testeze. Cu o singură lună în februarie, fiind una dintre cele mai mari luni ale anului, luna aceasta este momentul perfect pentru a săturați adânc și clar. Este ultima luna inainte de a primii prima noastra zi de primavara in emisfera nordica. În curând vom vedea fructele muncii pe care am făcut-o prin hibernare, pregătindu-ne pentru sezonul nașterii și înflorirea. Fiți atenți în această lună. Deveniți hiper-sensibil la ceea ce nu este în serviciu pentru creșterea dumneavoastră. Utilizați ziua de dinaintea Eclipse pe data de 15 ca ultima ura pentru orice greutate și apoi lăsați-o să plece. Citiți mai jos pentru a vedea ce altceva ar trebui să aveți grijă sau ce ar putea fi necesar pentru a vă asigura că vă aduceți împreună cu dvs.

Pin