3 Idei De Salate Pentru Micul Dejun Veți Dori Să Mănâncați În Micul Dejun

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

După ce vă treziți, probabil că nu vă gândiți la salata , nu? (Mai mult ca gogoasa sau iaurt, mi-aș imagina.) Deci, dacă există o modalitate prin care puteți obține aceste verdeață și legume în luminoase și devreme, fără a simți ca și cum ați săpat într-o salată adevărată cu frunze, pentru a ajunge la bord.

Vestea bună? Există câteva moduri de a face salatele mai atrăgătoare pentru micul dejun, atât timp cât folosiți ingrediente pe care ați fi mai dispuse să le mâncați în AM. În plus, adăugarea în capse de micul dejun, cum ar fi ouăle și fructele, poate face aceste salate mai potrivite. Iată trei salate de mic dejun, de fapt, de care doriți să sari din pat. Cel puțin obțineți din pat pentru

credit: Salată și levănțică

Salată de spanac cu șuncă și ouă

par să fie mai puțin asemănătoare cu un castron de verdeață și mai mult ca un mic dejun consistent, cu niște legume adăugate. Această salată este savuroasă și subțire, datorită pansamentului și baconului, care vă va face să vă scufundați chiar dimineața. Du-te lumina pe dressing pentru a economisi calorii și grăsimi, dacă sunteți pe o dieta. De altfel, bucurați-vă de acest nou motiv pentru a mânca spanac!

Obțineți rețeta : Salată de spanac cu șuncă și ouă

credit: Criticul de rețetă

reteta ar putea spune "iarnă", dar vă puteți bucura de această salată de mic dejun pe tot parcursul anului. Este o modalitate foarte bună de a vă obține vitaminele devreme, deoarece există dulceața naturală pentru a satisface poftele și tone de nutrienți pentru a vă menține bine. Aruncați fructe proaspete într-o salată, ca de exemplu, pentru antioxidanți și beneficii stimulatoare de dispoziție, sau adăugați niște verdețuri, cum ar fi spanacul sau kale, de asemenea, pentru a obține niște verdeață tradițională, de asemenea.

Obțineți rețeta:

Cea mai bună salată de fructe de iarnă : Această săptămână pentru cină

Salată de mic dejun pentru afine

Această salată de mic dejun este bogată în antioxidanți din afine și din fier și acid folic din verdele frunzelor pentru un stimulent creier major dimineața. Este ușoară și răcoritoare și nu este prea "verde" ca să te împiedice să mănânci o salată când te trezești. De asemenea, puteți face propriul vinaigret de afine, care va adăuga ceva dulceață și umiditate.

Obțineți rețeta

: Salată de mic dejun pentru afine

Pin