Ulei, Murdărie, Transpirație, Piele Moartă, Puncte Negre, Toxine Din Mediul Înconjurător - Acestea Sunt Impuritățile Care Ar Putea Să Vă Înfundă.

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

porii, cum ar fi, chiar acum. Și nu numai că aceasta înseamnă breakouts și un ten plictisitor, dar, de asemenea, că produsele scumpe pe care le-ar putea folosi pentru a încerca să trateze problemele de piele, probabil, nu se absoarbe suficient de bine pentru a face lucrurile lor.

Dacă nu sunteți deja mascare cel puțin o dată pe săptămână, pentru a da porilor un timp curat și profund, pentru a reuși. Ea face ca diferenta dintre piele sa fie plictisitoare si greoaie sau vibrante si clare. Alegerea ta. Din fericire, nu există lipsă de ingrediente naturale care să poată curăța și clarifica cum ar fi magia. Aici sunt toate stelele mega de îngrijire a tenului detoxifiant.

Argila de Rhassoul

Argila roz franceză și argila bentonită par a obține toată gloria. Dar argila rsassoul, provenită exclusiv din sub Munții Atlas din Maroc, a fost de zeci de ani o bază între femeile acestei regiuni. Ca lut bentonit, funcționează datorită electronilor negativi care atrag și absoarbe murdăria și toxinele încărcate pozitiv. Odată ce toate lucrurile rele sunt scoase din uz, lutul replenează pielea cu amestecul unic de minerale nutritive, cum ar fi silicele, fierul, magneziul, calciul, potasiul și sodiul. Încercați-o în masca de față Reborn Science.

Argila albă de caolin

Aceasta este pentru tipurile sensibile. Cea mai blandă caolin albă este ideală pentru cei care au nevoie doar de o detoxifiere ușoară, fără a irita sau a deranja pielea temperamentală sau uscată. Este foarte moale și stimulează circulația, dând o strălucire superbă. Vreau să spun, chestia asta este folosită și pentru fabricarea porțelanului și a porțelanului fin, care vă oferă o idee vizuală despre puritatea acestui lut. Pentru cel mai simplu și mai delicat mod de utilizare, combinați pulberea de lut de caolin cu apă pentru a face o pastă, lămâiați-o pe față și clătiți după cinci până la 10 minute.

Alge marine și alge marine

Există o motivul pentru care oamenii sunt nebuni pentru talasoterapie (din cuvântul grecesc care înseamnă "terapia marină") în Europa. Algele marine și algele marine purifică oceanul și pot face același lucru pentru piele. Aceste plante marine au clorofilă și minerale cunoscute pentru a avea proprietăți de detoxifiere și sunt printre cele mai bogate surse de iod, un mineral care poate ajuta la purificarea toxinelor din mediu. Antioxidanții, aminoacizii și acizii grași omega-3 sunt, de asemenea, excelenți pentru stimularea hidratării și a elasticității pielii. Extracte de alge combinate cu lut de caolin în masca facială chiar avansată de la Alba Botanica strângeți și străluciți tenul ca și alții

Carbune activat

Apărând în orice, de la măști la limonadă, cărbunelui activ a fost o stea a pielii și a corpului detoxifiere pentru un timp acum. De fapt, spitalele l-au folosit în camera de urgență pentru mult timp pentru a trata anumite tipuri de otrăvire. Funcționează prin atragerea toxinelor încărcate pozitiv cu propriul încărcări negative și apoi prinsându-le în porii mici. Spălați cărbunele și toxinele merg împreună cu acestea. Destul de cool, nu? Cu toate acestea, vă rugăm să nu mergeți la un grătar și începeți să frecați cărbune ars pe fața dumneavoastră. Cumpărați cărbune activ care este destinat ingerării sau în produse cum ar fi Kani Botanicals Black Magic Carbon Detox Mask.

Sare de mare

Ați ieșit vreodată de la o înot în ocean, simțindu-vă că pielea este mai moale și mai groasă? Asta se datorează faptului că apa sărată este în mod natural exfoliantă, iar un studiu a constatat chiar că înmuierea în sare de mare ar putea întări bariera de umiditate a pielii, care împiedică pătrunderea murdăriei și a impurităților în pori. Să nu mai vorbim de bogăția de sare de mare minerale reintroduce pe pielea ta. Folosiți puterea de vindecare cu Kypris Deep Forest Clay. Piele proaspătă de mermaid: verificați!

Pin