Micul Este Mai Frustrant În Bucătărie Decât Baterea Cu Sânge A Unui Sos De Unt Într-O Consistență Perfectă, Netedă Și Groasă, Apoi Văzând Că Se Rupe Și Se Sfărâmă În Bulgări De Granule. S-Ar Putea Să Fiți Înclinați Să Aruncați Sosul În Coșul De Gunoi În Dezgust, Dar Să Nu Disperați Încă. Este Posibil Să Salvezi Sosul Spart Și Să Îl Faci La Fel De Bun Ca Și Noul, Dacă Nu Chiar Mai Bine. Procesul Este Surprinzător De Simplu Și Durează Doar Un Moment --- Mult Mai Puțin Timp Decât Aruncarea Sosului

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

[things_needed_1]

Puneți 1 lingură. de apă rece într-un castron metalic. Separă un ou. Aruncați apă sau gălbenuș de ou împreună împreună cu o mână metalică până când se amestecă complet.

Îndepărtați apa amestecată și oul gălbenuie continuu, în timp ce dribblezi o mică cantitate de sos spart în castron. Păstrați beți până când sosul rupt și amestecul de ou se amestecă complet. Apoi dați în picioare un pic mai mult din sosul rupt, în timp ce încă miscarea.

Adăugați mai mult și mai mult din sosul rupt, puțin câte o dată, la vasul din metal. Nu te opri în orice moment în timp ce faci asta. Amestecul dvs. de ou va salva sosul spart, determinând ca acesta să devină întreg și ușor de utilizat.

Sfaturi

Dacă sosul tău este prea gros, amestecați puțin în apă pentru al împrăștia. Deoarece acest proces face ca sosul dvs. sa se ingroase din nou, poate fi semnificativ mai gros decat a fost inainte de a se rupe.

Referinte

Kitchn: Cum sa fixati o bucata de sos discontinuu: Sos din Olandeză

  • Resurse

Rețete de sos

Pin