Cum Se Dă Masculilor Un Masaj

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Masajul este, în esență, același dacă clientul dvs. este bărbat sau femeie. Cu toate acestea, există unele diferențe-cheie care ar trebui să fie păstrate în minte atunci când se ocupă cu clienții de sex masculin. Două dintre problemele principale sunt drapingul și răspunsul sexual masculin, ambele pe care le vom explora în profunzime împreună cu alte diferențe.

Draping pentru clienții de sex masculin

Împingeți clientul de sex masculin în mod corespunzător. În timp ce un client de sex masculin este predispus (cu fața în jos) draping nu este diferit decât cu un client de sex feminin. Confortul și modestul în ceea ce privește zona gluteală ar trebui să direcționeze draparea unui client, deși există unele îngrijorări cu privire la organele genitale masculine atunci când se drapează în jurul mușchilor adductori de-a lungul coapsei interioare. În unele cazuri, poate fi necesar să permiteți clientului tău de sex masculin să ajusteze poziția genitalului său, dar în cel mai scurt timp nu trebuie să încerci să ajusti organele genitale ale clientului pentru el. Un client de sex masculin poate fi descoperit la talie atunci când masteaza pieptul și abdomenul superior. Considerații trebuie luate în continuare pentru confortul clientului, deoarece masajul tinde să încălzească corpul și pielea neacoperită se va răci destul de repede, fără foaie și pătură.

Dacă clientul se află pe spate, nu va expune penisul sau testiculele. Draparea în jurul zonei de sex masculin este probabil cea mai problematică, deoarece organele sexuale ies în afară. Prin păstrarea lenjeriei în apropierea corpului, puteți permite foii să manevreze privații clientului în timp ce lucrați de-a lungul șoldurilor și mușchilor adductori. Asigurați-vă întotdeauna că plasați foaia de sub piciorul clientului pentru a păstra foaia în poziție. Acest lucru este deosebit de important atunci când se face stretching, deoarece mișcarea șoldurilor poate provoca schimbarea organelor genitale și devine expusă accidental.

Acordați atenție presiunii. Bărbații tind să solicite o presiune fermă sau profundă într-un masaj incluzând, dar fără a se limita la utilizarea coatelor, articulațiilor sau chiar a uneltelor de masaj proiectate pentru muncă sub presiune. Indiferent, continuați să faceți check-in cu clientul cu privire la presiune, asigurându-vă că furnizați suficient, fără a provoca disconfort.

Includeți unele întinderi cu clienții dvs. de sex masculin. Barbatii au tendinta de a nu se intinde cat de des sau de a fi la fel de flexibili ca omologii lor de sex feminin. Deoarece au tendința de a fi mai puțin flexibile, acestea nu se pot întinde cât mai departe sau la fel de ușor cum ești obișnuit. Urmați indicațiile verbale și non-verbale ale clientului pentru a vă spune când să opriți întinderea.

Faceți un masaj facial. Rețineți că, în timp ce vă deplasați de la bărbie la frunte pentru un client de sex feminin, părul sau chipul părului unui bărbat ar putea să nu permită acest lucru. Urmați conturul feței, folosind o loțiune sau un lubrifiant fără parfum.

Sfaturi

Bărbații sunt mai puțin susceptibili să se plângă de prea multă presiune, așa că verificați frecvent pentru a vă asigura că nu provocați disconfort sau durere. Înapoiați puțin presiunea înainte de a intra, ceea ce le face să vă solicite să măriți presiunea. În acest fel, știi că nu le rănești atunci când ajungi adânc.

Fiți conștient de faptul că mișcarea excesivă a foii în jurul inimii clientului poate provoca un răspuns sexual involuntar. Dacă se întâmplă acest lucru, faceți tot posibilul pentru a vă deplasa, dar nu atrageți atenția asupra erecției clientului. Asta ar putea provoca jena pentru voi.

  • Referințe

  • Teoria și practica masajului terapeutic, ediția a 4-a; Mark F. Beck; 2006Jered Ebenreck, LMT; Instructor de masaj, Colegiul Apollo; 2008

Pin