Cum Sa Faci O Cupa De Sutien Mai Mici

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Brasurile de lux sunt prezentate in televiziune si in reviste si ziare din intreaga lume. Totuși, potrivit magazinului Consumer Reports "Shop Smart Magazine", femeile au o relație de dragoste-ură cu sutienele lor. Un sondaj realizat în 2008 de către femeile americane, realizat de Centrul Național de Cercetare al Consumer Reports, a constatat că, deși majoritatea femeilor poartă sutiene în fiecare zi, foarte puțini sunt mulțumiți de potrivirea lor. Mai mult de 75% dintre femeile chestionate au raportat că au provocări cu potrivire pentru sutien. Există soluții. În cazul în care cupa sutienului dvs. este prea mare, puteți reduce ușor dimensiunea acestuia cu câteva sfaturi simple.

Un sutien determină forma și aspectul îmbrăcăminții exterioare

Pasul 1

Strângeți sau prindeți un mic cantitatea de material și asigurați-vă cu un știft de siguranță pe partea superioară a paharului. Continuați să strângeți și să fixați țesătura pe partea inferioară și pe fiecare parte a paharului.

Pasul 2

Încercați sutienul pentru a determina potrivirea potrivită. În cazul în care cupa sutienului este încă prea mare, reglați știfturile de siguranță și strângeți mai multe materiale pe toate laturile paharului până când se potrivește corect.

Pasul 3

Coaseți patru darts pe interiorul paharului - la de sus și de jos și de ambele părți - folosind știfturile de siguranță ca ghiduri pentru a determina cantitatea de material de reducere. Pentru a face o dart, scoateți știftul de siguranță și prindeți o mică cantitate de țesătură în fiecare mână. Îndoiți ambele bucăți de material în interior pentru a forma o formă "V" și asigurați-vă prin coasere. Darts trebuie să fie mici incizii și să fie plasate proporțional pentru a imita, nu schimba, forma cupei

Pasul 4

Folosiți un fier fierbinte pentru a netezi și a aplatiza darts nou cusute

Pin