Cum Sa Faci Retete De Somon Fara Aroma De Peste

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Somonul este o alimente sanatoasa buna, dar nu este dorita de multi, deoarece de cele mai multe ori poseda un gust de peste care poate supravietui celor mai bune retete. Nu găsesc nimic mai degrabă decât să mă duc la un restaurant și să comand un meniu promițător de somon cu gura de la meniu, doar pentru a afla că somonul pe care l-am comandat are gusturi la fel de proaste ca mirosul de pește. Îmi dau seama că atunci când mâncați afară, nu veți termina cu o bucată bună de pește de degustare de fiecare dată când comandați somon, dar știu, de asemenea, că puteți să vă puteți prepara propriile mâncăruri de somon la domiciliu și să le pregătiți într-un mod care va fi mai mult decât atrăgătoare. Cu următoarea metodă de preparare, veți găsi că aproape o sută la sută din timp ingredientele din rețetele dvs. de somon (nu aroma de pește dezgustătoare) vă vor seduce gusturile. Iată ce trebuie să faceți înainte de a vă pregăti somonul:

credit: Elena_Danileiko / iStock / GettyImages Cum să faci retete de somon fără aroma de pește

[things_needed_1]

Spălați-vă bine mâinile. somon pe placa de taiere cu partea de somon care are zone de carne brună îndreptată în sus

Poziționați marginea cuțitului înțepenit într-un unghi, alături de marginea cărnii de carne brună și tăiați toată carnea brună din

Îndepărtați carnea brună pe care o scoateți din somon.

Acum pregătiți somonul conform rețetei dvs.

Sfaturi

Aveți grijă să nu tăiați carnea roz în timp ce tăiați în carnea brună. S-ar putea să credeți că carnea brună trece prin cealaltă parte a somonului, dar nu. Trebuie doar să tăiați stratul superior de carne.

Pin