Cum Să-Ți Faci Apă Îmbuteliată Proprie

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Toată apa îmbuteliată nu este apă de primăvară care provine dintr-o sursă liniștită, înconjurată de pajiști luxuriante sau ghețari cu zăpadă. Industria apei îmbuteliate a popularizat acest mit pentru a convinge consumatorii că apa potabilă vândută într-un recipient este mai sănătoasă și are mai mult gust decât să bea apă de la robinetul de la domiciliu - chiar dacă apa îmbuteliată este puțin mai mult decât apa de la robinet în ambalajul în sine.

Faceți-vă propria apă îmbuteliată

În funcție de locul în care locuiți și de modul în care sistemul public de apă este tratat în zona dvs., este adevărat că apa îmbuteliată poate gusta mai bine decât apa din chiuvetă. Chiar și atunci, puteți îmbunătăți gustul apei de la robinet, salvați sute de dolari pe an și ajutați la protejarea mediului înconjurător, prin îmbutelierea apei de la robinet purificată la domiciliu.

Pasul 1

Rulați apa de la robinetul rece pentru câteva momente pentru a spăla conducta și a asigura că apa este rece. Dacă sistemul dvs. local de apă conține plumb, trebuie să urmați întotdeauna această metodă înainte de filtrarea apei cu un sistem bazat pe carbon, pentru ao pregăti pentru gătit și băut.

Pasul 2

Filtrați apa prin sistemul de filtrare la domiciliu pentru a elimina contaminanții obișnuiți cum ar fi clorul, metalele (cum ar fi plumbul) și pesticidele.

Pasul 3

Umpleți un vas de ceai sau un vas de dimensiuni mari cu apa filtrată și încălziți-l la fierbere timp de cel puțin un minut pentru a vă asigura că orice boală microorganismele care produc microorganisme sunt ucise. Adaugati un minut de timp de fierbere pentru o buna masura si linistea, daca sunteti deosebit de ingrijorati de contaminanti.

Pasul 4

Se raceste apa fiarta pana cand fierbatorul sau vasul este usor de atins,

Pasul 5

Se toarnă apa răcită în recipiente cu băuturi curate și reutilizabile și se răcește până la gata de utilizare

Pin