Cum Sa Albiti Pielea Murdara De Pe Gat

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Uneori, un gat murdar nu este cu adevarat un gat murdar. Este posibil să aveți piele afectată de soare sau riduri în care se colectează ulei și celulele moarte ale pielii. S-ar putea să vă spălați gâtul, să-l îndepărtați de uleiurile naturale și să contribuiți la pielea uscată și moartă. Când exfoliați celulele moarte ale pielii pe față, puteți uita să vă exfoliați și gâtul. De asemenea, puteți neglija hidratarea gâtului și aplicarea de protecție solară ca pe fața dvs.

Teacă, murdărie și particule din munca dvs. se pot depune în riduri în gât.

Pasul 1

Îndepărtați pielea de pe piele gât atunci când luați un duș pentru a elimina celulele moarte ale pielii uscate și murdărie. Utilizați o cremă exfoliantă comercială sau o mână de sare sau zahăr cu o picătură sau două săpun lichid pentru a curăța spatele gâtului, precum și alte zone ale pielii cum ar fi brațele și picioarele care sunt expuse la soare, murdărie, ulei și transpirație

Pasul 2

Îndepărtați ușor pielea cu peroxid de hidrogen sau cu suc de lămâie aplicat cu o minge de bumbac. Nu veți vedea rezultate imediate, dar într-o perioadă de timp tonul pielii dvs. va ieși și ar fi mai curat.

Pasul 3

Îndepărtați pielea după fiecare duș. Exfolierea nu numai că îndepărtează celulele moarte ale pielii moarte, ci poate elimina și o parte din uleiul natural de protecție de pe piele. Înlocuiți uleiul cu o cremă hidratantă sau o loțiune aplicată în timp ce pielea este încă umedă. Acest lucru păstrează umezeala și oferă, de asemenea, o barieră împotriva gripei.

Pasul 4

Aplicați protecție solară pe piele în fiecare zi, incluzând gâtul și orice alte zone care pot fi expuse la soare, cum ar fi fața, urechile, , piept, brațe și picioare

Pin