Importanța Terapiei De Masaj

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Importanța masajului și atingerii umane nu poate fi supraestimată. Conducerea umană este vitală pentru creșterea și dezvoltarea. Masajul a fost folosit de-a lungul secolelor în multe culturi diferite. Reînnoirea sa mai recentă a servit doar pentru a-și consolida rolul important în sănătate și în sănătatea completă.

credit: boggy22 / iStock / GettyImages Importanța terapiei de masaj

[things_needed_1]

History

este instinctivă; masajul este înregistrat ca una dintre cele mai vechi forme de terapie utilizate în practicile medicale vechi. În secolul al V-lea, Hippocrates, tatăl medicinei, este remarcat pentru a distinge importanța "frecării" pentru toți medicii de a învăța și a folosi.

Funcția

Masajul este definit ca manipularea țesuturilor moi ale corpului manual sau mecanic. Aceste beneficii pot include creșterea circulației sângelui și fluidele limfatice ale corpului, ameliorarea tensiunii generalizate, ameliorarea stresului acut, îmbunătățirea imunității, reglarea tensiunii arteriale și marcarea scăderea tensiunii și durerii musculare

Caracteristici

Tehnicile folosite în terapia de masaj includ, în general, frământarea, curse lungi sau scurte de alunecare, comprimare și atingere. Multe variații ale acestor mișcări sunt incluse în masaj și pot varia de la lumină până la adânc în presiune.

Atenție

Nu trebuie să se încerce un masaj pe orice persoană sau zonă a corpului cu inflamație semnificativă, tensiune arterială necontrolată, cum sunt racelile și gripa sau direct peste zonele cu vene varicoase. S-ar putea să existe și alte cazuri în care masajul ar putea să nu fie recomandat, iar aprobarea furnizorului de îngrijiri medicale poate fi justificată.

Referințe

Teoria și practica Milady de masaj terapeutic; Mark Beck; 1993 Masajul corporal complet: un manual; Fiona Harrold; 1992

Resurse

Mai multe beneficii

Pin