5 Moduri De A Diminua În Mod Natural Alergiile

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

credit: Unsplashs

Sunshine, zile mai lungi și vreme caldă ne fac să ne bucurăm de orice moment de trezire. Polenul, pe de altă parte, ne face să ne închidem ferestrele și ușile închise și să rămânem înăuntru pentru a evita durerile de cap, oboseala și congestia care îi tulbură pe cei care sunt alergici. În timp ce medicina poate oferi o ușurare temporară, nu este deloc distractiv să fiți pasculați toată primăvara. De aceea am încercat să găsim cele mai eficiente remedii naturale pentru sniffles-urile sezoniere.

  1. Turmeric

Dacă nu este deja evident, suntem fierbinți de nebunia turcoazului chiar acum. Printre aceste avantaje magice spice se numara abilitatea de a lucra ca decongestionant - ceea ce este exact ceea ce aveti nevoie cand capul simte ca are o greutate de 200 kg si nu puteti respira prin nas. Apă caldă, turmeric, miere și lămâie vă vor face să vă descurcați imediat.

  1. Miere locală

Știați că adăugarea de miere locală în dieta dvs. vă ajută să vă consolidați sistemul imunitar și să eliminați orice răceală gâtul pădurii? Acesta poate avea, de asemenea, beneficiul suplimentar în a vă ajuta să construiți imunitate la polen !. Dacă încorporați miere în dieta dvs. înainte ca alergiile să lovească, corpul dvs. va fi deja folosit la polenul din zona dvs., iar efectele florilor care se află în plină floare nu se vor simți la fel de moarte. Genius, nu?

3 . Nettle Leaf Tea

Primul lucru pe care ni-l vine în minte atunci când ne gândim la urzică este întregul aspect "stinging". În mod surprinzător, atunci când este în formă de ceai, urzica este mai liniștitoare decât mușcăturile și servește ca un remediu excelent de reducere a alergiilor. Este, de asemenea, cunoscut ca o băutură de primăvară, datorită prevalenței plantei în timpul sezonului de înflorire.

4. Kombucha

Această băutură populară și probiotice, în general, ajută organismul să lupte împotriva simptomelor de alergii pe calea naturală. Incorporați probioticele în dieta dvs. veniți în primăvară și veți descoperi că congestia dvs. va fi în larg, iar sniffles și ochii tăi roșii vor fi un lucru din trecut.

5. Antrenament

În timp ce poate părea contraintuitiv, mergerea pentru o alergare face o mare diferență. Obținerea fluxului sanguin vă ajută să eliminați alergenii din sistem și veți fi surprinși de cât de mare vă simțiți după doar 30 de minute.

Vă simțiți mai bine?

Împărtășiți aceste sfaturi prietenilor dvs. pentru a le ajuta în acest sezon!

Pin