Cum Să Gătești Năuturi Proaspete

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Folosiți strugurii pentru a adăuga o aromă și substanțe nutritive la mâncărurile de zi cu zi. Năuturile funcționează bine în multe rețete diferite, incluzând prăjituri și salate. În mod corespunzător, gătitul unui grătar asigură o gustare bună. În timp ce struții de fierbere, puteți adăuga diverse tipuri de condimente și arome în apă. De exemplu, presați puțin zahăr brun și puțină apă în apă fiartă pentru a aroma râsul.

fierbere

clătiți cu apă. Îndepărtați murdăria cu degetele. Desprindeți stratul exterior al rasei.

Așezați cotletul pe partea laterală a plăcii de tăiere. Tăiați capătul superior și cel inferior al cotonului. Aruncați capetele departe. Împărțiți rață în jumătate, fie cu o tăiere orizontală sau verticală. Tăiați jumătățile de rață în dimensiunile de care aveți nevoie. De exemplu, dacă intenționați să zdrobiți struții, tăiați legumele în cuburi.

Umpleți o cratiță 3/4 plină cu apă, lăsând-o să se fierbe. Puneți bucățele de struguri și orice aromă dorită în apă. Se fierbe până când piesele sunt moi. Timpul necesar depinde de mărimea bucăților de trandafir.

Așezați un ciocănel în interiorul chiuvetei. Se toarnă struții în șuviță pentru a scurge apa. Utilizați napi ca rețeta necesită. De exemplu, combinați struții gătite cu morcovi fierți pentru o farfurie laterală. Sau, carnea de cartofi roșii roșii se rotește într-un cuptor fixat la 400 de grade, până când sunt frați. Se toarnă ulei de măsline, piper și pudră de usturoi pe cartofi înainte de gătire. Se amestecă cartofii gătiți într-un castron cu gogoși deshidratați și se servesc.

Se amestecă prăjiturile

se spală ghivecele și se taie capetele. Îndepărtați stratul exterior al strugurii. Tăiați la grătar la jumătate.

Țineți jumătate pe lăcustă pe o răzătoare. Reglați răzuitorul peste castron. Rulați răsadul în sus și în jos pe răzuitor pentru a tăia.

Se toarnă uleiul în wok și se încălzește. Urmați rețeta de amestecare pe care o utilizați pentru ordinea ingredientelor. Adăugați carnea de pui la usturoi și gătiți timp de două minute. Adăugați usturoi, ceapă, ghimbir sau caramelă tocate. Dacă folosiți legume care necesită mai mult timp pentru gătit, cum ar fi broccoli sau conopidă, preparați-le pe următorii. Aruncați în 1/2 ceașcă de napi 30 de secunde mai târziu. Înainte de a găti, mișcați strugurii în jurul valorii de wok. Gătiți reprizele până când acestea sunt delicate. Îndepărtați wok-ul de la căldură și turnați ingredientele peste orezul alb.

Pin