Cele Mai Bune Fundații Pentru Porii Mari

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Dimensiunea porilor este determinată de genetică. Deși nu puteți face nimic pentru a micșora porii mari, puteți reduce la minimum aspectul lor. Folosirea celei mai bune fundatii pentru finisarea naturala ajuta la imbunatatirea porilor mari, lasandu-va pielea perfecta.

credit: pogrebkov / iStock / GettyImages Cele mai bune fundatii pentru porii mari

aplicați un primer

pe bază de silicon . Acest lucru ajută la umplerea porilor și netezirea suprafeței pielii și asigură că fundația va continua în mod egal. Încearcă grundul PureFessional al lui Benefit. Fundația lichidă și pulbere funcționează pentru a camufla porii, astfel încât să poți face cumpărături pentru tipul și preferința ta personală de piele. Când căutați o fundație care diminuează porii, căutați produse care fac publicitate

"natural," "matasos", "satin", "perfect" sau "HD" finisaj . o fundație lichidă, să luați în considerare Make Up Pentru Ever HD Invisible Cover Foundation, care are o acoperire excelentă, se amestecă ușor și nu se simte greu pe piele. Ștergerea și lustruirea acesteia în piele, cu o perie superioară, oferă o acoperire perfectă și aerofilată.

  • Dacă preferați o fundație de pulbere, încercați o fundație Tarte Amazonian Clay Full Coverage Airbrush. Această pulbere bogată în umiditate, fără talc, nu vă va face să arătați prea pulbere. Atașați-o în piele cu o perie Kabuki vă va oferi acea aruncare cu aer, pe care o sugerează numele.
  • Atunci când căutați o fundație care să ascundă porii mari,

evitați formulele "iluminante" și "dewy" . De asemenea, doriți să evitați fundațiile cu un finisaj mat . Fundamentele subțiri subliniază faptul că porii și fundațiile mat au tendința să se stabilească în pori. Folosirea machiajului abordează doar o parte a problemei de a avea pori mari. Atentie la rutina dvs. de ingrijire a pielii va face o diferenta enorma.

Pastrarea pielii dumneavoastra curata si exfoliativa nu va reduce la minimum porii mari, dar va pastra unclogged. Toate tipurile de piele pot beneficia de exfolierea o dată pe săptămână cu o frecare și aplicarea unui ser

alfa hidroxicid - AHA - pentru a accelera trecerea celulelor. Și amintiți-vă, întotdeauna spălați machiajul pe timp de noapte.

Pin