Cum Să Ai Grijă De Dreadlocks În Timp Ce Dormi

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Indiferent de tipul părului, blocarea este un proces delicat care necesită timp și răbdare. Oricine alege să poarte dreadlock-uri trebuie să se angajeze să vadă procesul până la sfârșit. Îngrijirea și întreținerea corespunzătoare sunt vitale, în special noaptea, când părul este susceptibil de orice fel de deteriorare. Creați un regim care să vă îngrijească de noaptea dvs.

credit: Arndt_Vladimir / iStock / GettyImages Cum să aveți grijă de dreadlocks în timp ce dormiți

[things_needed_1]

Verificați dacă aveți scame. Lintul se poate imbraca usor in dreadlock-urile tale, facandu-le sa para necurat. Aveți grijă când purtați haine cu texturi fuzzy, cum ar fi puloverele. Asigurați-vă că ați îndepărtat particulele fără stăpân din părul dvs. pe timp de noapte. Utilizați lenjerie de pat care nu se varsă.

Masați scalpul. Un scalp sanatos este important pentru sănătatea îngrozitorilor tăi. Masajul scalpului stimulează producția de ulei natural al pielii, ușurând orice mâncărime și hidratarea naturală a părului.

Îndepărtați-vă dreadlock-urile. Cu cat parul devine mai lung, cu atat este mai mare probabilitatea ca mana ta sa fie trasa in timpul somnului. Puteți să minimalizați această posibilitate prin punerea drăguțurilor dvs. într-o coadă de cal sau în timpul nopții.

Utilizați un tratament condiționat. În cazul în care dreadlocks dvs. sunt mature (tinere dreadlocks ar putea dezvălui), apoi tratarea dvs. încuietori în timp ce dormi este foarte convenabil. Puneți puțin din produsul dvs. preferat pentru a le curăța sau hidrateze. Doar fiți atenți să nu vă umeziți părul. Mergând la culcare cu blocări ude poate provoca mirosuri.

Acoperiți dreadlock-urile. Purtați un capac sau o eșarfă peste încuietori pentru a vă proteja de uscare și rupere. De asemenea, puteți folosi o pernă de mătase sau de satin dacă nu vă simțiți confortabil purtând uneltele capului pe timp de noapte

Pin