Îți Vindeci Tiroida

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Dacă ești ca mine, te lupți cu un tiroidian problematic. Sper că puteți beneficia de cercetarea amplă pe care am făcut-o pentru a găsi o cale de a vindeca glanda tiroidă în mod natural. Vă rugăm să rețineți că nu sunt medic sau medic naturopat și nici nu prescriu niciunuia dintre aceste tratamente nimănui. Pur și simplu informez cititorii despre cercetarea pe care am descoperit-o.

Primul element pe care l-am descoperit că a fost cunoscut că provoacă o boală tiroidiană de a intra în remisie este Ulei de nucă de cocos Extra Virgin. Puteți găsi acest lucru la orice magazin de alimente pentru sănătate sau pe piața produselor alimentare naturale. Asigurați-vă că ați cumpărat produsul ne-hidrogenat. Extra uleiul de nucă de cocos a fost cunoscut pentru a sprijini și aduce sănătate la glanda tiroidă, atât pentru sub și peste pacienții activi tiroidieni. Puteți să-l răspândiți pe toast sau pe un tort de orez, la fel ca untul, și are o aromă minunată de nucă de cocos.

Următorul produs pe care l-am descoperit că a fost cunoscut că vindecă tiroida este acidul Fulvic. (nu trebuie confundat cu acidul folic). Acidul Fulvic poate fi găsit sub formă de tinctură și este cel mai imunos Puteți să-l puneți în ceai sau suc, și este fără gust și ușor de utilizat. Acidul Fulvic a fost cunoscut pentru vindecarea glandei tiroide și pentru a reduce și chiar a elimina nodulii tiroidieni. În cele din urmă, am auzit lucruri grozave despre ceaiul Kombucha, în special pentru oamenii ca mine, care suferă de un tip autoimun de boală tiroidiană. În special pentru pacienții Hashimoto, Kombucha Tea a fost cunoscută pentru a spori sănătatea și sănătatea și a echilibra tiroida.

Pin