Cum Să Identificați Un Ceas Fals

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Cum să identificați un ceas fals. Con artiștii știu să replice ceasurile de marcă de top, astfel încât acestea să arate ca lucrurile reale. Aceste falsuri pot păstra timp, dar nu vor dura foarte mult și rar merită ceea ce le plătiți, indiferent de cât de bine sună afacerea.

Identificați un Fake Watch

Pasul 1

Verificați fața ceasului. Un fals adesea se va asemăna cu originalul, dar falsul va avea unele defecte minore, cum ar fi murdăriile sau un stil diferit de mâini oră și de minute.

Pasul 2

Localizați numărul de referință al cazului sau numărul de serie pe ceas. Numărul trebuie să fie clar tăiat. Majoritatea producătorilor de ceasuri de înaltă calitate vor etanșa aceste cifre pe ceas. Ceasurile de replică vor avea numere de nisip care sunt mai puțin clare.

Pasul 3

Uită-te la placa din spate. Ar trebui să fie fără defecte. Gravarea ar trebui să fie clară. Unele ceasuri de înaltă calitate vor avea holograme pe placa din spate. Contactați un bijutier local cu reputație pentru a afla dacă ceasul pe care îl cumpărați trebuie să aibă o hologramă.

Pasul 4

Observați ortografia tuturor cuvintelor de pe ceas. Ceasurile originale vor avea toate cuvintele inscripționate corect. Rețineți că ortografiile pot varia ușor dacă cumpărați un ceas de brand străin.

Pasul 5

Urmăriți mișcarea mâinilor de ceas. Un ceas de înaltă calitate va avea mișcare ușoară. Ceasurile falsificate vor avea mâini care se mișcă atunci când se mișcă, astfel încât fiecare bifă să fie vizibilă.

Pasul 6

Concentrați-vă pe preț. Ceasurile Replica reprezintă o fracțiune din costul ceasurilor originale. O înțelegere care pare prea bună pentru a fi adevărată este probabil. Dacă ceasul este real și prețul este extrem de scăzut, poate fi autentic, dar poate fi destinatarul bunurilor furate.

Pin