Cum Se Amesteca Culorile Pentru Fondant

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Folosirea fondantului la prăjituri permite bucătarilor să creeze o acoperire impecabilă pentru creațiile lor. Majoritatea fondantului este albă și oferă o bază perfectă pentru decoratorii pentru a-și adăuga propriile culori pentru a obține efectul dorit. Culorile amestecării necesită perfecțiune, dar se poate face. Odata ce ai o idee despre cum sa creionezi nuantele pe care le doresti, vei putea adapta fiecare tort la specificatiile tale exacte.

Multe decoratoare de torturi isi fac propriul fondant colorat

Culori de amestecare

Pasul 1

Consultați o roată de culoare a decoratorului pentru a afla cum să amestecați culorile. Studiați roata de culori pentru a înțelege cum să amestecați culorile primare - roșu, galben și albastru - pentru a obține culoarea dorită. De exemplu, galbenul și roșul fac portocaliu, albastru și roșu, fac mov și galben și albastru verde.

Pasul 2

Utilizați o scobitoare pentru a extrage culoarea din recipientul ei și așezați-o într-o ceașcă mică de plastic curat medicina ceașcă este perfect pentru amestecarea de culoare glazură concentrat. Utilizați o scobitoare curată pentru fiecare culoare nouă și amestecați culorile cu o a treia scobitoare cu scobitură.

Pasul 3

Adăugați o culoare de îngheț alb pentru a lăsa o nuanță prea intensă. Transformați purpuriu în lavandă, albastru maroniu în albastru deschis și roșu în roz, adăugând o notă de alb, puțin câte puțin. Adăugarea unui număr suficient de alb pentru orice culoare va crea o nuanță pastel a acelei culori.

Pasul 4

Creați culori negre prin amestecarea unor părți egale de roșu, galben și albastru. Dacă vă este greu să obțineți o culoare neagră adevărată, adăugați mai mult roșu.

Pasul 5

Adăugați o atingere de culoare neagră pentru a întuneca o culoare primară. Adăugați mai mult din culoarea primară mai închisă pentru a aprofunda o culoare secundară.

Pasul 6

Adăugați o atingere galbenă sau roșie la o culoare pentru a crea o nuanță mai caldă. Adăugați o culoare albastră sau albă la o culoare pentru a crea o nuanță mai rece.

Adăugarea de culori la fondant

Pasul 1

Fondant alb de lucru cu mâinile în mod repetat, pentru ao încălzi și a înmuia, ușor.

Pasul 2

Rotiți fondantul într-un cerc și lăsați-l ușor cu mâna. Așezați o pată de culoare glazură concentrată în centrul fondantului.

Pasul 3

Îndoiți fondantul astfel încât culoarea alimentelor să se afle în interior și stoarceți și frământați fondantul pentru a răspândi uniform colorarea. Asigurați-vă că nu există dungi albe sau pată întunecată de culoare pe fondant când ați terminat.

Pasul 4

Adăugați mai mult coloranți și repetați procesul de mai sus pentru a aprofunda culoarea fondantului, dacă este necesar. > Pasul 5

Păstrați restul fondantului rulând-l într-o minge, împachetându-l strâns cu folie de plastic și plasându-l într-un container etanș.

Pin